Fika-dags

  
Jobbade från sängen i förmiddags, åt carbonara till lunch och fastnade sen framför min svenska favoritfilm ”Så som i himmelen”. Grät en (rejäl) skvätt. Men nu är lägenheten piffad och fikat framdukat! Min familj tillsammans med moster och kusiner kommer över en sväng. Sen ska det packas, pussas och imorgon åker jag till London! Hurra!

  1. Wow vad fint ni har det! Håller med om belysningen, ser så himla mysigt ut. Ha en underbar London-resa! Puss.

  2. Jättehärlig lägenhet verkligen! Jag har precis köpt min första och letar efter en tv-bänk. Gillade den vita bänken ni har under tavlorna! Var är den ifrån?

  3. Säger bara wow ni har verkligen fått till det varmt o ombonat. Den skalbagge postern är det Hagendornhagen eller är det Liljeberg ? Undrar också var ni köpt dom andra bilderna åhhh jag vill ha hela erat hem . Ha en fin kväll

    1. Åh tack snälla rara <3! Haha det är Hagendornhagen. De andra tavlorna är från Desenio de flesta faktiskt. Prisvärt och bra! Så byter vi ut dem efter tiden när vi hittar nya eller mer personliga tavlor. Kram och detsamma!

  4. Jag blir så inspirerad av att du sagt upp dig och följer ditt hjärta! Finns inget mer hoppfullt än en förebild som lyssnar på sitt hjärta och vågar vara ärlig. Att sätta sitt välmående framför ekonomi, makt och status, lönar sig i längden och får mig att tro igen 🙂 Allt kommer bli bra<3

  5. Supermysigt! Jag fastnade väldigt för den grågröna väggkulören som skalbagge-tavlan hänger på. Vet du vad färgen heter? Kram

  6. Varje peak av din din lägenhet är så underbar att se! Skulle du tycka om drt vore drt ju jättekul med ett riktigt hemma hos reportage 🙂 du skulle tex kunna bjuda in en duktig inredningsbloggare som får intervjua dig om lägenheten och ta bilder, sen kan ni båda ha rättighet att publicera reportaget 🙂 ha så kul i London!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi