BLUE BILLIE STARS AND MOONS

BLUEBILLIE_STONES_BLUESAPPHIRE-600x600

BLUEBILLIE_READYMADE_MOONSTAR-600x600

BLUEBILLIE_LETTERS-GOLD_d-600x600

Jag är helt förälskad i Blue Billies olika smycken som jag har hittat till via olika bloggar. Speciellt de med mån och stjärnform, de är mina favoriter. Synd att jag hittade dem efter jul haha, men det kanske kan bli en påskpresent till mig själv? Det med blåa stenar är ju helt magiskt men kostar också därefter. Jag älskar enkla signatursmycken och letar alltid efter nya! Ett D runt min hals skulle inte heller vara fy skam <3.

  1. Hej Michaela!

    Jag gillar verkligen ditt teckensnitt på bloggen samt färgen. Vilka använder du? Ska starta upp en blogg på devote idag nämligen :).

  2. Riktigt fina. Jag älskar små nätta smycken. Litet och stilrent känns mer exklusivt än stort och blingigt. Blir alltid så inspirerad av din blogg. Kram

  3. Hej! Har en fråga om Dubai som jag tänkt ställa till dig men helt glömt av: Hur var det med alkohol där? Du och jag verkar ha ungefär samma inställning till det (finns det något bättre än ett glas rödvin i soffan efter jobbet en fredag?) och det verkar så trist att just på sin semester gå och testa massa lyxiga restauranger utomlands utan att få någon drink eller vin till maten… För visst är det så, restaurangerna i Dubai får inte servera alkohol? Hur tyckte du att det var?

    Jag gillar tanken på Dubai att det är relativt nära (vi kommer i så fall åka nästa vinter med en ettåring och flyger hellre 6 timmar än 10 till Thailand… :))

    1. Hoppas det är okej att jag svarar! De flesta fina restauranger ligger inne på hotell, och där får de servera alkohol! Men det är väldigt dyrt tyvärr.

    2. En sak till bara! Jag själv har en ettåring och var precis i Thailand! Det var underbart 🙂 från en mamma till en annan, tror det kommer vara svårt att njuta av en lyxig restaurang med en ettåring! Om ni inte har barnvakt med er såklart :))

    3. Hej vännen!

      Alla hotell och lyxigare restauranger serverar alkohol så det är inga problem. Det är i köpcentren eller om man rör sig på ”vanliga” restauranger som det inte finns alkohol. På alla restauranger vi åt middag på serverades det alkohol. Så du behöver inte oroa dig 😉 Vi åt bara på två ställen som inte serverade alkohol, en lunch vid hamnen och sen burgare i Dubai Mall!

    4. Tack för svar till er båda! Sofia – nej såklart att ettåringar inte är optimalt på lyxiga restauranger hehe. Tänkte mer om vi lyckas ordna barnvakt (vi åker två par, varav ena partern har massa släkt där nere) någon kväll! Ettåringar är ju inte direkt kända för att vara lugna och tysta för det mesta 😉

  4. Hej Michaela! Jag måste bara säga att jag är väldigt tacksam för din blogg. Jag har sen flera år tillbaks rent ut sagt stressat ihjäl mig. Nu har jag tagit beslutet att trappa ner mina studier till halvtid, inte jobba lika många timmar på mitt extrajobb och idag var jag faktiskt på mitt första yogapass! Jag lider av IBS, spänningshuvudvärk och allt det där som alla som lever med vår tids olika stressmoment känner igen. Men med din blogg och din resa så har jag förstått mycket om hur man kan se på sin tillvaro. Du är en stor inspiration för mig, jag kan verkligen relatera till dig och känner samhörighet! Ser fram emot att följa nästa steg du tar, du är grym, och din blogg betyder mycket! Kramar

    1. Men Gud, vilken otrolig kommentar. Tack snälla du för dina varma ord. Jag hoppas att vi båda fortsätter utvecklas åt rätt håll. Massa kärlek <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi