ELINA CASELL BY MIABOSSI

malinbrun

malinsnake

modellvaska

Min tjejkompis Elina Casell har designat en väskkollektion som jag måste tipsa om! Elina Casell by MIABOSSI. De är så snygga och det märks att det är en väskälskare som har designat dem haha. Dessutom är det min vackra vän Malin som är modell för väskorna som ni kan se på bilderna ovan! Både Malin och Elina bor i Chicago där deras män spelar hockey, jag åker och hälsar på dem i mars och det ska bli SÅ kul! Anyways, ni hittar väskorna här. Puss!

  1. Snygga väskor! Klänningen på sista bilden är ju ren kärlek! Kan du ta reda på var den kommer ifrån?
    Tack för underbar blogg! ?

  2. Michaela! Jag ska till Chicago i januari, du har inte några bra tips på hur man bäst utnyttjar en kall helg där? Var hittas bästa shoppingen, vad måste jag se och var äter jag godast? Tack tack på förhand!

    1. Googla Forni + Chicago så kommer mina inlägg från min tripp dit upp (eller sök ”Chicago” i sökfältet på bloggen). Så kan du välja det du gillar bäst 🙂 Du kommer älska staden. Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi