En lördag i bilder

IMG_4050

Invigde mina nya skor igår! Gud så glad jag är över dem alltså!

IMG_4056

Tog mig ut på stan för en liten shoppingrunda.

image-520x925

Smsade med Daniel Redgert på vägen eftersom jag var sugen på ett glas vin på stan. Han var dock i Västerås! Daniel skrev f.ö. ett inlägg om mig på sin blogg igår som ni kan läsa här. Haha.

IMG_4059

Fick en sån här beige kudde från Linum i julklapp av mina älskade föräldrar. Men! Så hade Åhléns den gråa på 50% rea? Shoppade den direkt för att ha matchande! Nu har vi verkligen ett härligt gäng kuddar i soffan :))) Älskar fina kuddar.

IMG_4061

Efter min runda på stan åt jag en McChicken Junior Salsa i farten på väg hem till Carro. Äter på McDonalds typ två gånger om året, är aldrig sugen på det. Men idag slank en liten burgare ner.

Sen blev det kaffe och bulle hos Carro. Så mysigt att komma in och dricka varmt kaffe när man varit ute och promenerad i minusgraderna. Vi pratade på och vips var klockan sju (vad hände med dagen?) så jag gick och handlade middag!

IMG_4067

Det blev en pasta carbonara och cola zero i pyjamas.

IMG_4064

Framför “The Other Woman”.

Avslutade kvällen med att skriva inlägget om nyårsmål och sen somnade jag ungefär samtidigt som D kom hem. En mysig liten lördag.

  1. Michaela! Tack för din fina blogg, får sån energi av den. Har en fråga angående yoga och hur du började. Jag är student och känner stundtals väldigt mycket press och stress i livet. Har alltid tränat hårt och mycket men har börjat känna att det inte direkt är det jag behöver just nu, och har därför blivit inspirerad av dig som verkar ha funnit ro i yogan! Så: Vad har du för åsikt om yogaklasser (för nybörjare) på friskis och svettis etc? Min ekonomi är ju lite begränsad och dessa erbjuder helt klart bäst pris. Och blev du kär i yogan på en gång? Har gått någon gång och testat på gym, men kände inte att jag fick ut så mycket av det då tyvärr. Behövs det fler gånger?

    1. Hej Linn!
      Från en annan student som älskar yogan och värdesätter den högt i all pluggstress – det är inget fel på Friskis och Svettis yogapass! Man behöver generellt gå kontinuerligt för att komma in i yogan och få ut så mycket som möjligt av den. Tar ju ett tag innan man lär sig hantera sin andning osv 🙂 sen kan man alltid köpa böcker och kolla på yoga-konton på instagram, köra själv hemma för att utvecklas ännu mer tills dess att du börjar jobba och ekonomin tillåter lite dyrare yogaklasser som utmanar dig mer! Men prova, du kommer inte ångra dig om du ger det lite tid 🙂

  2. Michaela, jag skall ta med min sambo och stora kärlek i livet till Köpenhamn för en weekend, undrar om du har några erfarenheter kring den staden? Och kanske även tips på restauranger etc. Puss & tack för bästa bloggen!

  3. vilken härlig dag! men uuh får lite ångestkryp alltså av att se hur många olästa sms han har, haha. Den stressen, phju 😉

  4. Åh, ÄLSKAR the other woman!! Har sett den flera gånger, känner mig så glad (och stark) av alla starka kvinnor i den filmen <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi