PIZZA

6bcc86904af7bb6217a8feec2211de95

Hur många åt pizza igår? Räck upp en hand! Eller likea det här inlägget om du åt pizza så kan vi se hur många det är haha.

Jag undrar verkligen hur många pizzor som säljs i Sverige den första januari.

Givetvis åt vi också pizza. Vi köpte hem två olika pizzor (en calzone och en med salami och paprika) samt en kebab så åt vi det vi orkade till lunch och sen resterna till middag. Fem filmer såg vi också. En riktig klyscha till första januari hehe.

Men idag är det lördag, andra januari och jag är full av energi igen! D ska iväg hela dagen och kvällen så jag är sugen på att hitta på något, får se vad det blir. Ska ta mig ut i alla fall!

  1. Vi körde med hembakad pizza. Så skönt att enbart va seg på nyårsdagen nu då alkoholfritt bubbel är min melodi numera (gravid). 🙂

  2. Men alltså SJÄLVKLART åt man en pizza! Kändes helt rätt att inviga nya året med det. Dock blir nyårslöftet för 2016 att skära ner på pizzaätandet. Blev liiiite för många under förra året hehe.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi