NYÅRSAFTON

IMG_4004

I torsdags var det nyårsafton! Jag, D, Sam och Emma var hembjudna till mamma och pappa. Vi började med snittar…

IMG_4008

… och bubbel!

IMG_4010

Efter en timme satte vi oss till bords.

IMG_4011

Så var det dags för nyårsmiddag! Ceviche till förrätt, sååå gott ju!

IMG_4041

Och picanha med parmesan & persilje-potatis, chimichurri och sallad. Ofattbart gott.

IMG_4040

Sam och Emma <3. När klockan närmade sig tolv promenerade vi ner till kajen i Hammarby Sjöstad.

IMG_4028

Och så räknade vi ner, skålade i bubbel och kollade på fyrverkerierna.

IMG_4034

Hugo var med såklart.

IMG_4037

Till efterrätt hade mamma gjort en kolapaj med choklad och havssalt. Satan i gatan vad god den var. Helt sjukt.

IMG_4038

Sen satt vi och pratade fram till klockan var halv tre då vi tog en taxi tillbaka in till stan. Stannade till hos Carro och Magnus på vägen hem för en drink med dem. Slutade med att vi kom hem halv fem – så sent har jag inte kommit hem sen Marbella i somras (där man äter middag två på natten haha).

Anyway – min bästa nyårsafton på många år. Kanske av alla mina år som vuxen. Ofta så ska denna kväll förstoras upp, men jag har förstått att det bästa är om man bara fokuserar på det som är viktigt för en. För mig är det mina nära, D, god mat och god dryck. Och den här kvällen hade allt det.

  1. Jag DÖR för chokladtårtan! Har din goa mamma recept? Den ser helt magisk ut att det vattnas i munnen på mig bara av bilden. Åh! :))))

  2. OMG Sam och Emma kan nog vara det snyggaste paret som går i ett par skor!

    God fortsättning Michaela!

  3. Hej Michaela! Jag älskar din blogg och du är en av mina största inspirationer! Jag har precis startat en blogg och en blogg instagram (under samma namn “matildabymatilda”) det skulle betyda allt om du kanske ville följa mig eller kika in på min blogg någon gång. Stora kramar från en ny bloggare

  4. Verkar som en helt underbar nyårsafton med dina nära <3 Älskar dukningen och alla rätter..Din mamma verkar så himla mysig och "fixig", det märks att du har fått det av henne <3 Ha en fin kväll. Kram

  5. Åh, vi var ju på nästan samma ställe o såg fyrverkerierna! var faktiskt mkt bättre än jag trodde 🙂 och mums på pajen! <3<3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi