Pasta puttanesca & Empire

  
Här hemma har vi precis avslutat middagen – D gjorde sin puttanesca-variant som är en favorit hos mig. Hade önskat den för var så himla sugen på pasta, tomatsås och rödvin i en salig blandning.

Nu blir det några avsnitt av Empire (vi har sparar på säsong två och nu sträckkollar vi) med tryffelsalami, tryffelchips och lösgodis som tilltugg. Trevlig kväll!

  1. Vilket gulligt litet rivjärn till osten 🙂
    Gott Nytt År på dig!
    Jag ser fram emot ett härligt träningsår men också ett sockerfritt liv.
    5:e dagen som sockerfri nu 🙂
    Jag älskar choklad och godsaker, men mår så mycket bättre utan.

  2. Hej Michaela! jag skulle laga mat idag och var inte sugen på att lyssna på musik men ville inte ha det tyst, jag ville att ngn skulle prata med mig! Så kom på att du delat senaste podden du var med i och kände vilket perfekt tillfälle att lyssna på den! Jag blir alltid så glad av att lyssna på din positiva röst och även om jag kanske generellt inte var så intressersd av att lyssna på podden du var med i så var det intressant just för att du var med. Kul! En sak jag däremot reagerade på var att när du pratade om din nya bok “ångestboken” så sa du att den är viktig av flera anledningar. Däremot håller jag absolut inte med dig om att ALLA har ångest för det känns verkligen som att du trodde stenhårt på det. Jag är snart 26 år och har aldrig lidit utav någon typ av ångest. Jag förstår att det är väldigt vanligt och att det kan nog visa sig på flera olika sätt beroende på vem man är och vad man har ångest för. Jag vill väl egentligen bara säga det, alla har inte det och jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen för det? Kanske “bryr” jag mig för lite om saker som sker (negativa) eller så har jag bara en väldigt positiv inställning även kring negativa saker som sker. Ser i vilket fall fram emot att läsa boken för att lära mig mer och för att kunna förstå andra bättre. Lycka till nu med nya arbetslivet under 2016, ska bli roligt att hänga på nya resan! Kram!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi