50 shades of Grey

  

God kväll sötnosar! Har ni en bra lördag? Om någon ens har koll på dagarna såhär i ledigheten… Vi åt tacos och sen kollade vi på 50 shades of Grey. Herregud vad mycket sämre än förväntningarna. Har ni sett den? Jag kanske hade hoppats på en 7 av 10 i Michaela-poäng men det blir 5 av 10… Jaja, nu blir det en god natts sömn. Vad härligt det är med dessa mellandagar när allt bara flyter på i sakta takt. Man känner sig liksom i fas. Ingen som flåsar en i nacken. Härligt. Ska nog gå på bio imorgon! Sov gott <3

  1. Vad skönt att du känner ett lugn. Det gör faktiskt inte jag. Snarare tvärtom, det där med o stressa ner är ett problem hos mig asså…

  2. Tänk vad olika man kan vara. När jag ser tillbaka på mitt filmår så hamnar 50 shades of grey på top 3 över de bästa filmerna jag sett i år. En man som heter Ove däremot tycker jag inte alls var bra. Kanske ska skriva också att jag varken läst 50 shades böckerna eller en man som heter Ove så jag har bara filmerna att gå på här. Kul att du i alla fall gillade en man som heter Ove 🙂 Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi