Julafton

IMG_3850

Igår var det julafton! Här kommer min julafton i åtta bilder.

Jag och D började morgonen med julefrukost och julklappsutdelning. Ska visa vad jag fick sen! Jag gav honom biljetter till Rihanna och The Weeknd som kommer till Stockholm i juli. D är BESATT av The Weeknd så jag var riktigt nöjd över att jag lyckats få tag på bra sittplatser :)))

IMG_3861

Sen gjorde vi oss i ordning för julaftonsfirande!

IMG_3912

Vi mötte upp Sam och Emma (och Hugo som var fin i fluga!) på Sturehof för ett glas bubbel. Det var så himla trevligt. Första gången jag är ute på stan på julafton, det var mysigare än vad jag trodde. Kan tänka mig att äta jullunch ute nästa år.

IMG_3878

Sen promenerade vi hem till svärföräldrarna där det var uppdukat för jul. Mums.

IMG_3880

Älskade familj <3! Vi åt mat i flera timmar, pratade, skrattade och bara umgicks – som sig bör på julafton.

IMG_3896

Efter några timmar byttes julbordet ut mot lussebullar, mjuk pepparkaka, kaffe och ostbricka.

IMG_3906

Sen kom julhunden på besök, redo att dela ut julklappar! Han var tyvärr inte så bekväm i sin juldräkt haha 🙁 Den åkte av efter bilden. Men söt var han!

IMG_3901

Så var det julklappsutdelning. Hugo fick en bikupa med tre tillhörande bin som han lekte med resten av kvällen 🙂

Sen somnade jag och Emma på soffan framför “Tomten är far till alla barnen” och vid ett blev vi väckta av killarna och hemskjutsade. Kan faktiskt inte tänka mig en bättre julafton. Hoppas er var lika fin <3.

 1. Hej Michaela, hoppas att du har haft en bra jul!
  Jag fyller 18 i början av nästa år och är lite nervös inför det här med att gå ut, finns det några oskrivna regler man måste veta? Och vart ska man egentligen hänga?
  Kram, och god fortsättning!

  1. Haha lyssna inte på kattis! Gå ut och ha kul!! Var inte så orolig för att göra fel, för då är det svårt att släppa loss. Pröva nya ställen så kommer du hitta dina favvoställen, gå inte alltid till samma! Prata med nya människor! Ha ett kul 2016!

 2. Du är så otroligt vacker Michaela på alla sätt och vis. Kommenterar väldigt sällan här men nu kände jag att det var dags.
  Dina texter i blogg och böcker har hjälpt mig genom väldigt svåra tider i livet. Nu har jag satt upp en hylla bredvid sängen som dina böcker står på. Endast dem. Det finns ingen bättre inredningspryl än två böcker fyllda av dina texter.

  Tack för att du räddat mig igenom så mycket. Du förtjänar all lycka i livet. Jag hoppas jag i alla fall kan ge dig ett litet leende med att säga att du förändrat min syn på livet till det bättre och finare under min tonårsperiod.

  Kram från mig, som är nu 20 år och inte längre hjärtekrossad. För vågar man ge sitt hjärta till någon, så vågar man laga det när man får tillbaka det trasigt.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi