God jul mina älsklingar!

  
Jag hoppas att ni får en fin och sprider kärlek om er. Nu går vi ner till Sturehof på ett glas bubbel med Sam och Emma innan julfirandet hos D’s föräldrar börjar. God jul! <3 

 1. Har varit tillsammans med min pojkvän men aldrig firat jul tillsammans utan har varit på varsitt håll hos respektive familj. Nästa år skulle jag verkligen vilja fira tillsammans.. Hur gör ni för att dela upp? Känns som båda våra mammor skulle ta det jättehårt.. Så svårt!

  1. Hej!
   Jag och min sambo firar alltid tillsammans, 1 dag med min familj och 1 dag med hans familj. Så brukar vi byta att det varannat år är julafton med min familj och vartannat år julafton med hans familj. Ett tips bara:) Så man kan säga att det alltid är dubbelt julfirande. Mysigt!
   Hoppas ni hittar en lösning som passar er.

   1. Hej kära du! Det första året delade vi upp oss och firade med våra respektive familjer. Men vi båda kände nog att det inte passade oss. Jag och D är ju en egen liten familj och om jag inte får fira jul med honom… då är det inte roligt tycker jag. Så då bestämde vi att vi kör varannat år – enkelt och rättvist för alla inblandade. Förra året var det med min familj och i år med hans familj. Sen kan man ju träffa den andra familjen på juldagen som ju också känns nääästan som julafton 🙂 Så julafton med en sida och juldagen med den andra sidan, så varvar man mellan åren. Tycker inte att man ska dela upp dagen och flänga omkring – julen ska vara lugn och mysig. Testa varannat år helt enkelt! Jag tror det kommer att bli en bra lösning. Om någon mamma surar får ni förklara läget bara. Puss!

  2. Jag och sambon firar vartannat år hos min familj och vartannat hos hans. Våra familjer bor i olika delar av landet och vi dessutom inte nära någon av dom, så blr en del åkande redan som det är på julen. Våra familjer accepterar det. Menar de förstår ju att vi (jag och sambon) vill fira tillsammans =)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi