Häng med älskade vänner, första mötet med valpen Herman och vår favoriträtt till lördagsmiddag.

IMG_3739

Min helg började med att vi flög hem från Dubai. Det var verkligen lyxigt att flyga business med Emirates. Efter frukost och film sov jag ett par timmar och sen åt vi trerätters-lunch och tittade på “Aloha” (se den!). En helt okej flygupplevelse <3.

IMG_3741

När vi kom hem packade jag upp och fixade nästan direkt, sen gick jag ner på stan och drack en smoothie från Juiceverket.

IMG_3743

Här är en printscreen från en snap som Margaux la upp. Jag mötte upp henne på eftermiddagen för bubbel på Strandvägen 1 som följdes av drink på Grodan och sen gick vi tillsammans och handlade middag och gick hem. Så härligt att bo granne med sin kompis så att man kan göra vardagsgrej som att handla ihop.

IMG_3748

Jag åt tortellini i soffan och somnade halv tio. Så skönt och mysigt! D var borta på julfest och jag var lite jetlaggad.

IMG_3751

Sen var det lördag, D var hemma igen och vi åt frukost till tonerna av Nyhetsmorgon.

IMG_3760

Vid ett mötte jag upp AmandaRiche för brunch och prata ikapp. Tycker så mycket om den här tjejen.

IMG_3756

Jag valde en tröja som var lika glad som jag (och som visade upp brännan, som sig bör 😉 så satt vi och snackade skit i flera timmar. Härligt.

IMG_3762

På vägen hem handlade jag middag och letade efter en snygg skrivbordsstol. Jag vill ha någon liknande den på bilden ovan – tips någon? Den här var lite för dyr…

IMG_3777

När jag hade lastat av matkassarna hemma, och jobbat en timme, gick jag över till Cilla för att träffa hennes och Teds nya familjemedlem – HERMAN!!!

IMG_3769

En liten jaktlabrador-valp. Mitt hjärta smälte. Ska gå dit och gosa varje dag, tur att vi är grannar vi också.

IMG_3775

Kolla bara <3

IMG_3781

På kvällen åt vi spaghetti med köttfärssås (förstahands-valet efter varje semester, förutom dem i Italien hehe). Somnade tidigt i lördags också, så skönt.

IMG_3793

I söndags åt vi lunch med svärmor innan vi gick upp till Amanda och Shoan på adventsfikat. Efter flera timmars av häng gick vi ner till oss (de bor runt hörnet från oss), kollade på film och åt minipizza till middag.

Sen somnade jag utan minsta lilla klump i magen eftersom jag numera är min egen chef. Den känslan – obeskrivlig.

  1. Åh, Aloha! Älskade den filmen, haha. Särskilt då några favoritskådespelare var med. Din helg såg för övrigt grym ut! God Jul!

  2. FORNI är tillbaka! Älskar din blogg sen du sa upp dig. Du uppdaterar regelbundet med målande texter och ett stort engagemang! Har aldrig kommentetat förr men ville bara ge dig lite beröm. Go Micaela!!!

  3. Haha alltså jag fattar på riktigt inte hur man orkar driva en blogg. Jag älskar att läsa bloggar. Ibland blir jag lite grinig när reklam känns dold och ibland lite avundsjuk. Men oftast glad och inspirerad plus känns liksom som ett substitut från när man var liten och såg på skilda världar och nya tider. För det är ju så jag oftast ser det. Jag kommenterar i princip aldrig utan läser bara innehållet och går vidare. Så är det väl för många av oss läsare, man glömmer nästan att det är en ensam individ som driver bloggen, kanske för att man mest får se utvalda härliga delar av livet (vilket jag gillar!). Men häromdagen kommenterade jag en liten snäll kommentar med fakta på en blogg, när en bloggare undrat något, och fick ett svar från någon som inte höll med alls och ifrågasatte. Då blev jag typ rädd och skamsen.
    Summa summarum: blev då så impad över alla som klarar att blogga (ssk mer känsliga personer som du) när ni kanske lägger upp vad ni tycker är ett härligt och peppigt inlägg och får massa skit. Jag skulle gömt mig under täcket efter en dag.
    God jul och tack för bloggen!!

  4. Det hade varit kul om du ville skriva in recept lite då och då, det verkar som att du är duktig på att laga mat (speciellt pastarätter ? ) och hade varit grymt med lite extra inspiration

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi