LONDON T/R W EUROCARD

a9090f4dffb887881cbf9ac4f9d49197

När jag intervjuade Jessie J i London 2012

ebcb4235a342f90a037608a738030480

Linda Sundblad, Harnet som jobbar på AWB och jag går loss inne på M&M’s butik i London 2011

864b7eb7a363755ba7e07ed0eac2f282

Mimosas och chokladfondant med Vanessa på Selfridges 2012

e7ea55301cda27ecd2db6eeb97260570

Drinkar med Warner Music på något mexikansk bar i London 2013

585c2a375ae2a65a09fe3335aa5a56ed

Shopping på Liberty i London 2014

Den viktigaste (och roligaste!) delen i kampanjen som jag och Joanna gör med Eurocard Platinum är att faktiskt uppleva platoinumkortet och därefter skiva om dessa upplevelser. Därför bestämde vi oss för att slå ihop nytta med nöje och boka in en weekend till London i början av januari! Ibland älskar man ju sitt jobb alltså. Vi kommer att köra en ordentlig Young Professionals-resa där vi delar med oss av resan live i våra sociala medier och samtidigt passar på att ha lite jobbmöten i London.

Vi kommer att låta Eurocards concierge-service skräddarsy våra dagar och våra önskemål är inte helt otippat; Londons bästa restauranger för middagsbesök, hetaste barerna med godaste drinkarna för kvällarna, afternoon-tea, något härligt ställe för brunch och så tips på smultronställena när det kommer till shopping.

Ska bli så otroligt härligt! Jag har varit i London flera gånger (snapshots från några av dessa tillfällen ovan!) men nästan varje gång på jobb. Den här gången blir det lite härligheter däremellan också.

Puss!

P.s! Om du är sugen på att signa upp dig på ett Eurocard-kort eller läsa mer om det, så kan du göra det här!

  1. För att bespara dig kritik, lägg till extra tydligt att det är samarbete. Kan va lite otydligt. Ingen kritik från mig bara tips. Ha en underbar jul!

    1. ”i kampanjen som jag och Joanna gör med Eurocard Platinum”. Tycker det visar väldigt tydligt att det är ett samarbete, men det är klart – alla tycker saker är olika tydligt!

  2. Kan man missuppfatta ”i kampanjen som jag och Joanna gör med Eurocard Platinum”…väldigt tydligt tycker jag..

  3. Underbart att få åka till London! Varit där en gång men då hanns inte så mycket shopping med som jag önskade. Attan att man inte passade på, var mer en turist och kollade på så många sevärdheter som möjligt på de 2 dagar jag var där :p

  4. Hej Mikaela!

    Läst din blogg inprincip varje dag i 6 år nu! 🙂 Bor själv i London för tillfället, och då ni får era aktiviteter skräddarsydda lär ni inte behöva tips, meeen just in case: för afternoon tea är Sketch hetaste tipset! Även ett besök till deras barer på kvällstid är ett måste. Annars är en drink på rooftopbaren Aqua ett bra alternativ – alltid mycket folk och trendigt! Middag på La Bodega Negra (din bild från 2013 kan vara därifrån?) eller Sushi Samba är ett måste! Finns massa goda bruncher, har ni tid att stå i kö så borde ni testa The Breakfast Club i Soho eller Granger & Co i Notting Hill 🙂
    Kram!

  5. Om Eurocard inte bokar Chiltern Firehouse så måste jag säga att det är ett måste för vinlunch/brunch! Så trevligt så att jag trillar av stolen varje gång jag kommer dit 🙂 och gott om plats för kändisspaning! Såg Jennifer Lawrence och David Beckham där förra helgen, samtidigt!!!!

  6. Åh så kul! Försök få till en utgång och gå till The box, mina kompisars hakor är fortfarande i golvet efter den kvällen!! Ha det så kul. Stor kram!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi