En skidbacke, bästa burgaren på Shake Shack och grym middag på Okku

IMG_3463

Det här hade jag på mig i söndags! Topp från River Island, shorts från Zara, solglasögon från Nividas och sandaler från Tory Burch.

IMG_3451

Började dagen med en gigantisk frukost <33!!

IMG_3470

Efter några timmar vid poolen åkte vi till Mall of Emirates som är den andra stora mallen här som jag såklart ville se.

IMG_3469

Och ja, det är här de har den berömda skidbacken. Det var liksom folk som åkte på riktigt? Blev helt chockad haha. Den var mycket större än vad jag trott. Blev faktiskt sugen på att åka haha.

IMG_3472

Lunch intogs givetvis på Shake Shack.

IMG_3505

De gör verkligen de perfekta små burgarna. Perfekt size, brödet har bakats i himlen och landat runt din burgare och så är de bara så hiiimla goda. Tack livet för Shake Shack.

IMG_3479

Sen strosade vi omkring och provade massa dyra lyxiga saker. Älskar att göra det haha.

IMG_3491

På kvällen gjorde vi oss i ordning för dinner n drinks. Här är jag med Dubai i bakgrunden 🙂

IMG_3493

Klädd i klänning från Gina Tricot som är min nya favvo-LTB.

IMG_3510

Vi gick till Okku för att äta. Okku är en asiatisk restaurang och klubb som ska vara bäst på söndagar. Vi träffade mitt i prick!

IMG_3498

Jag fick en drink som brann. Riktigt god var den dessutom!

IMG_3515

 Sen tog vi in massa olika rätter som vi delade på. Allt var otroligt gott.

IMG_3500

En av mina asiatiska favoriter; spicy tuna on crispy rice. Älskar de små rackarna.

IMG_3504

TACK till den supergulliga svenska tjejen på bilden (Alexandra!) som kände igen mig i dörren när vi kom och såg till att vi fick sån himla bra service. Det är så otroligt roligt att träffa er läsare runt om i världen och jag uppskattar enormt när ni kommer fram och är schyssta.

Rekommenderar överlag Okku starkt om ni är här, speciellt en söndag.

 1. Otroligt fina bilder, det ser varmt ut där bortsätt från backen.
  Shit vad länge sen jag åkte skidor, kanske ska börja med barnen lite lätt när dom blir äldre. 🙂 Det ser ju så härligt ut.
  Snygg klänning, den svarta, jättefin. <3

 2. Hej Michaela!

  Har undrat ett tag nu, har du tagit bord din ögonfransförlängning? Om så är fallet, varför det? Funderar nämligen också på att göra en förlängning. 🙂

  Ser verkligen ut som att ni har det bra där borta. Njut till max! Här hemma är det kallt…

  Kram!

 3. Jag undrar lite hur det är med klädseln i Dubai? Alla säger ju så himla olika! Du har ju rätt korta klänningar, shorts och Vissar axlarna. Eller är det bara på vissa ställen man måste va mer “påkläd” eller funkar det med vad vi anser som vanliga kläder? haha
  ha en fortsatt trevlig resa 🙂

  1. Well, i shoppingmallen finns det skyltar som säger att man inte ska ha kort på sig eller visa axlar. Det är dock inte många som följer det, sedan är det inte heller många som har muskorta klänningar/kjolar/shorts heller. Har varit i Dubai två ggr och såg flera tjejer i linnen eller shorts. Jag tror bara det ser elegant och inte vulgärt ut är det ok. Typ, det är okej att ha kort men ha inte värsta urringningen då. Jag tycker dock om att följa olika länders regler/lagar/traditioner och försöker tänka på det under dagtid. På kvällar åker man bara taxi till klubbar o restauranger o då är det inga problem att ha kort, inte heller i Dubai Marina där många turister rör sig samt där många expats bor.

 4. ÄLSKAR dina semesterbilder! Känns verkligen som man får hänga med i din vardag, ingenting känns fejk eller iscensatt för en bild. Alltid lika kul och inspirerande att läsa din blogg, vad du än skriver om!

 5. Hjälp mig! Vad gör man när man inte kommit över sin första kärlek två år efter man gjort slut med honom? Jag blir galen och mår så dåligt av detta! 🙁 du är bäst forni<4

  1. Bestäm dig för att det är slut ett riktigt datum t.ex. 1 januari, fram tills dess kan du älta det gamla men efter det datumet går du vidare. Lova dig själv det och håll dig till det! Du har så många roliga kärleksupplevelser framför dig!

 6. Varför är det så suddigt? Ser ju ut att vara jättefina och härliga bilder men det är helt suddigt senaste dagarna. ☺️☺️

 7. Hej Michaela, först och främst älskar jag att kika in här!

  Såg att någon annan hade påpekat klädseln och tänkte också på det, vistas själv mycket i Dubai då jag har familj där. Förstår att alla kanske inte vet och visst ser man många som bryter mot detta men på offentlig plats är det täckta axlar och knän som gäller för kvinnor, inte lag men av respektskäl. Undantag på stranden och vid pool så klart, och om man går ut och klubbar – men ta taxi hem då man inte heller får vara alkoholpåverkad offentligt. Annat som kan vara bra att tänka på när man är superkär är att pussarna får vänta tills man kommit hem.

  Fortsatt trevlig resa!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi