Abbott & Mosley marmorklockor

IMG_2998

IMG_3002

IMG_3006

Blev helt såld när en vän till mig ville träffa mig för att visa upp hans nya klockmärke Abbot & Mosley. Klockor i enkla färger med silver eller roségulds-detaljer och urtavla i marmor. Så otroligt fina och rätt i tiden.

En riktigt bra julklapp också. Jag har ett litet samarbete med dem där ni får 15% rabatt på klockorna fram till jul – ange bara forni15 i kassan! Här hittar du dem.

God jul-puss till er alla!

  1. Sååå fin klocka 🙂 marmor och roséguld passar så bra ihop, och känns så rätt i tiden som du skrev!

  2. Väldigt vackra 🙂 Håller med, så himla rätt i tiden. ÄLSKAR MARMOR 🙂 Kul att varje klocka är unik med olika mönster då det är riktigt marmor!

  3. Hm, jag antar att smaken är som baken 🙂
    Tyckte inte om dessa klockor. Tycker DW eller Larsson och Jenning har finare urtavlor. Tyckte denna såg klumpig o billig ut. Jag gillar vanligtvis marmor, men just den färgsättningen (marmor, roseguldig urtavla och gulaktigt band) kändes inte lyxigt…

  4. Jag köpt en klocka av Abbott & Mosley för 1 månad sedan, exakt denna. Bandet är inte så här gult som på bilden, det är krämvitt. Bilden ser ut att va tagen inomhus i dåligt ljus så är nog därför bandet är gulaktigt. Men håller med dig Hanna, smaken är som baken. Förutom min klocka fråm Abbott & Mosley har jag en Larsson & Jennings som jag också är sjukt nöjd med. Men Abbott & Mosley klockan sticker ut mera då urtavlan är så himla vacker. Den skimrar/ginstrar väldigt vackert i dagsljus och man ser verkligen att det är riktig carraramarmor. Supernöjd med både min Larsson & Jennings och Abbott & Mosley.

  5. Köpte Black Carrara från Abbot and Mosley. Håller med tidigare kommentar om att marmorurtavlan ser riktigt bra ut i solljus. Ska nog köpa en till i julklapp.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi