SOCIAL MEDIA PARTY

475A7331

I lördags var det dags för Social Media Party. Jag tänkte sammanfatta det i två delar: eventet på dagen som var på Elite Hotel och sedan galan på kvällen som hölls på ClustretSkeppsbron. Det blir min helg i bilder eftersom jag i fredags bara preppade för eventet hela kvällen och i söndags… var tom som efter ett bröllop av alla känslor haha.

Alla bilder i detta inlägg är tagna av grymma Lisa Höök.

Så! I lördags morse anlände vi till eventet för att göra alla förberedelser innan gästerna kom. De första kom vid tio på morgonen för att vara med på vår yoga som Josefine Bengtsson höll i. Det var helt magiskt faktiskt och jag är så glad för att vi valde att starta dagen på ett sådant harmoniskt sätt.

475A7079

Gabbi, min frisör på Bangerhead (som jag sitter hos prick nu när jag skriver inlägget) var på plats för att styla håret på de som ville. Det ville ALLA. Tror det var minst en timmes kö till henne. Sen hade alla prinsesslockar!

475A7118

Vendela hjälpte oss en massor inför eventet. Den dagen jag startar eget och börjar rekrytera anställda ska jag ha henne i åtanke. Det är så stor skillnad på människor och människor i arbetslivet… Vendela är effektiv, strukturerad och kan handla på eget initiativ samt otroligt driven. Så glad för att hon hjälpte oss med allt.

475A7089

Hon delade även ut Posh Tatoos på plats till de som ville <3

475A7224

Mina favvosar Ann och Anitha var på plats för att livepodda. De gjorde succé på scenen. Anitha visade även upp sitt porslin på plats.

475A7259

LCC visade upp sitt sortiment och bjöd på handmassage!

475A7281

Flattered hade en pop up-shop med årets bästa julklapp (tycker jag!)

475A7407

Modette var på plats och ordnade med allt ifrån bloggskola till instagramtävling och intervjuer med deras it-girls!

475A7443

Mitt älskade Givesom presenterade nya projektet #givesomswedish som tagit fram språkböcker som man kan köpa eller skänka till flyktingar.

475A7409

Jag är så glad för att två av mina kusiner, min mamma och min brors flickvän var på plats. Bästa bästa.

475A7291

Richmond & Finch visade upp sina mobilskal som alla älskar!

475A7484

Vid två hade jag en liten boksignering.

475A7462

Jag var så otroligt rörd och tacksam över alla som kom. Tack tack tack, jag älskar er verkligen.

475A7500

Ni är så himla snälla, fina och roliga. Så glad att ni stöttar mig i allt <3!

475A7509

🙂

475A7556

Angelica Blick blev intervjuad på stora scenen och efteråt tog hon en bild med hela publiken. Så pepp stämning.

475A7741

Under eftermiddagen var jag på plats i Eurocards rum – Platinum Lounge, för att prata karriär och hänga med er.

475A7742

Här kan ni signa upp er på ett kort!

475A7753

Mingel mingel

475A7786

Jag var klädd i byxor och topp från Gina Tricot.

Tack alla kunder, besökare, följare och medarbetare som gjorde detta event möjligt!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi