MONDAY

Så har ännu en jobbig dag passerat ur mitt liv. Verkligen förlåt men jag orkar inte fejka mot er. Så mycket grejer jag skulle vilja prata av mig av här… En vacker dag kanske. Jag har hopp om ljusare tider!

Jag tänkte i alla fall att vi skulle avsluta dagen med att räkna upp tre saker som vi är tacksamma för idag. Jag börjar:

 1. Jag provsmakade menyn till Social Media Gala som är på lördag med Christian Hellberg (!) och Margaux. Den var så god och så snygg – det ska bli ett nöje att bjuda gästerna på den på lördag kväll! Dessutom hade vi en väldigt trevlig lunch. Ni kommer väl på vårt dagsevent som är öppet för alla – social media party? Jag hoppas det!
 2. Efter jobbet kände jag mig nere så jag träffade Lin en sväng. En timme med henne kan under dåliga dagar bota hela mitt negativa energiflöde. Det finns bara en sak att göra när man har kommit i kontakt med negativitet och det är att träffa en människa som ger en bra energi. Idag var Lin min person och det är jag så tacksam för.
 3. Jag ska äta tacos till middag.

 

Vad är ni tacksamma för idag? 

 1. Jag är tacksam över
  1) en kollega sa till mig idag att: du är alltid så himla snyggt klädd, du har alltid minst 1 plagg på dig som man själv vill ha
  2) att jag ska äta spaghetti carbonara till middag (hur gott!?!?)
  3) att jag har köpt nya hudvårdsprodukter som jag längtar efter att testa efter en lång och varm dusch :))
  Tack för världens bästa blogg <3

 2. Här är en 50-årig “kärring” som brukar kika in på din blogg då och då. Brukar få så bra tips på restauranger etc här i vår fina stad. Jag vill bara säga att du verkar vara en oerhört fin, trevlig, intelligent, driven och ödmjuk person! Stor styrkekram till dig

 3. Asså förlåt men jag kan inte låta bli, vaaaad är det som gör att du inte verkar må bra egentligen, du sitter på världens dröm lgh, verkar ha dom bästa vännerna och pojkvän, ett jobb som många bara drömmer om, en familj som verkar finnas där 100% för dig. Tänk dig dom som inte har nåt av det! Va lite tacksam istället för det livet ger dig.

  1. Fan, vad provocerad jag blir av den här kommentaren. Det spelar ingen roll om du så är kungen, en bloggare, artist eller person med “vanligt” jobb – klart som fan att du kan ha dåliga dagar och må skit. Vad är det ens för drömvärld du lever i Sandra? Lycka ligger inte i materiella ting och ibland räcker inte kärleken som finns runt omkring en, så är det bara.

   Forni, tack för att du är en stor inspiration i mitt liv. Stå på dig! Hoppas att vindarna vänder snart, att ditt hjärta får rusa av lycka ett tag. Puss!

  2. Det kan finnas mycket som Michaela kanske inte vill dela med sig av i sin blogg till tusentals personer, och framförallt inte när det alltid finns personer som vill hitta fel hos henne och kommentera det.

  3. Om du läser inlägget igen ser du att Michaela visar tacksamhet. Man kan vara tacksam samtidigt som man mår dåligt. Hur man mår beror inte på vad man har för saker, jobb, karriär, pojkvän, vänner osv. Välmående kommer inifrån. Och det framgår väldigt tydligt i Michaelas blogg hur glad och tacksam hon är över så mycket, och trots det kan man må dåligt.
   <3

  4. Gud vilken onödig och elak kommentar. Du vet att man kan må dåligt och lida av psykisk ohälsa även fast man “har allt” och kommentarer som denna gör inte direkt saken bättre. Jag har också det väldigt bra , men jag lider av panikångest ändå och för mig blir panikångesten ännu värre när man får höra “men var glad för det du har, du har det ju så bra” ja kanske det men tror du jag vill må dåligt psykiskt eller? Nej det vill jag inte, men man kan inte rå för om man lider av psykisk ohälsa och man kan inte alltid förklara varför man mår dåligt.

   1. Så bra skrivet, känner igen mig. Det sitter inte i ytan utan man kan må piss även om man ser ut att ha allt.

  5. Oj vilken onödig kommentar. Alla människor har bra och dåliga saker i sina liv, precis som man har bra och dåliga dagar. Utåt sett kan saker och ting verka oerhört lyckade, jag var själv där ifjol. Utåt sett hade jag “allt”, men jag mådde så fruktansvärt dåligt på grund av saker som inte syntes lika mycket och tydligt. Det blir en enorm krock mellan att man utåt sett har det “perfekta” livet men att man mår riktigt dåligt inuti. Kommentarer som dina gör inte saker bättre.

 4. Tack att du delar<3 Sluta inte med det, så länge då själv vill fortsätta dela med dig vill säga<3 Om saker verkligen är jobbigt får man säga det högt. Om man bara intalar sig att allting är bra när det inte stämmer så växer bara känslorna inombords och det blir svårt att gå vidare. Så skriv av dig, om du känner för det. Vi är flera som stöttar, och andra som tycker det är fel – vilka är dom som tar rätten till sig att döma? Gör som du vill!
  Jag är tacksam för:
  1. Att det är december imorgon. Det blir en snällare stämning då
  2. Du delar med dig. Sista tiden har jag ena sekunden känt mig glad och i nästa sekund bara velat gråta. Så att läsa hjälper mig, känner mig inte så ensam i det svåra
  3. Mina föräldrar kom hem nu och vi ska äta pepparkakor

 5. 1. Clementiner
  2. Hur bra jag och min pojkvän är på att säga förlåt till varandra
  3. Att bo i Göteborg

 6. Vilken fantastisk typ av inlägg! Känn inget behov av att visa upp en fasad du inte känner dig bekväm med <3

  1. Ska lussa för kungen och Silvia ikv på Petit Palais i Paris
  2. Ska provjobba hos en familj i veckan som jag verkligen gillar
  3. Julkalendern börjar imorgon!

 7. Jag är tacksam över:
  1. Att det är bara tre veckor kvar tills jag får åka hem till min familj för nästan en månads ledighet och jullov
  2. Att jag i helgen fick höra från två vänner som jag inte varit så nära förut att jag alltid fick höra av mig till dem om de var något. De såg att jag mådde dåligt när min bästa vän inte gjorde det
  3. Att det bara är en månad kvar tills en av mina närmsta vänner kommer hem från USA, har inte träffat henne på nästan ett halvår

  Tack för att du delar med dig, både av bra och mindre bra dagar <3

 8. Imorgon är en ny dag fina du. Hoppas att den blir lite bättre! <3

  Jag är tacksam för:
  1. Att jag hade en helt fantastisk helg, firade en nära vän och var på timbuktus grymma secret gig.
  2. Att det bara är en månad kvar innan ett nytt år börjar, jag ser fram emot att börja på en ny kula, känner på mig att 2016 blir ett bra år för både dig och mig!
  3. Att jag i helgen kysste en kille som fick det att pirra lite i magen, det var längesedan sist.

 9. 1. att solen har tittat fram.
  2. att min ponny alltid gnäggar när han ser mig!
  3. att det är december i morgon och jag ska för första gången i mitt liv få spendera december månad med någon jag tycker om så himlans mycket <3

 10. Trots att jag ligger hemma i influensa så finns det positva saker!
  1. Mina föräldrar som bryr sig om mig mer än vad jag inser och någonsin kommer förstå.
  2. Hur lyckligt lottad jag är över att ha så fina kollegor.
  3. Att det är december imorgon.

 11. Massa styrkekramar till dig! Så modigt (och skönt som läsare) att du vågar dela med dig av skitdagar och så fint av dig att orka fokusera på tre saker du ändå är tacksam över!
  Tre saker jag är tacksam för idag:
  1. Tre dagar kvar till min pojkvän kommer hem för en helg av pussar och återseende mitt i långdistansträsket.
  2. Fick sova hela 7 timmar idag – vilket för en insomnian är typ en evighet?!
  3. Tog en promenad i solen idag trots att jag verkligen bara ville ligga kvar i soffan och äta godis. Det var så friskt och klart ute, blev så glad av det.

  STOR KRAM till dig! Pussa på din karl, ät pepparkakor och tänk att imorgon är en ny dag som bara kan bli bättre. <3

 12. Har precis börjat följa din blogg och det gör mig så glad att din blogg är så personlig och att även en offentlig person kan ha dåliga dagar.
  Styrke kramar!

 13. Tack för att du har blivit ännu mer personlig på sista tiden! Du är så betydelsefull, sluta aldrig blogga <3

  1. Word på den! 🙂 Håller helt med. Tack för att du delar med dig av både upp och ner – det får folk att förstå att även liv som ser perfekta ut på ytan har sina svackor och svårigheter. Tror det är jätteviktigt, speciellt för unga som lätt får prestationsångest när de läser bloggar. Stor kram till dig Michaela!

 14. Du underbara människa, TACK för att du finns och för att jag kan läsa dina ord här på bloggen!
  Jag är tacksam över:
  1. Alla underbara människor runt omkring mig.
  2. Att du vågar vara så öppen mot oss som läser din blogg.
  3. Mig själv, för att jag snart har gjort hälften av min högskoleutbildning som kommer resultera i ett jobb senare!

 15. Åh jag har också haft en skitmåndag med massor av stress så behöver skriva ner tre bra saker!

  1. Min käre make var så rar och följde med mig till optikern för att välja ut glasögon och gjorde det med bravur.
  2. Min lilla katt har varit extra gosig och myst med mig sedan jag kom hem från jobbet.
  3. Jag hann äntligen prata med min bästis i telefon i morse och det gjorde gott!

 16. Tack för världens bästa blogg<3

  Jag är tacksam för:
  1) Att det snart är jul, älskar julen mest av allt under hela året
  2) Att jag har en så fin och förstående pojkvän
  3) Att jag har lyckats få ett fantastiskt extrajobb, även fast det gör mig jättenervös

 17. Läste i flödet, att någon jämförde materiella ting med lycka. Jag är övertygad om att det är tvärtom, jag har nyligen flyttat ifrån Sverige, och har aldrig kännt mig friare. Har inte mer saker än jag kan bära i en väska. Sålde/skänkte allt jag inte behövde, och fick en kick av att göra mig av med saker, just nu bor jag i en stad där jag inte kan språket och inte känner någon (förutom min pojkvän) men har aldrig varit mer nöjd med mitt liv, och jag har kommit på varför. Jag har ingen press på mig längre. Jag är stressfri, trodde aldrig det skulle gå. Jag jobbar, endast så mycket jag behöver. Har levt med otroligt mycket krav och stress från andra människor, kännt mig tvungen till att göra saker som jag inte velat så länge jag kan minnas. Säger inte att jag kommer vara nöjd föralltid, men kommer hålla mig borta från stress och press så länge jag orkar. Tycker alla borde börja säga nej till saker man inte vill göra, saker som andra människor ber en om, måsten, krav. Det! Är frihet på riktigt, och frihet är lycka.

 18. Tre bra saker:

  1. Det är lucia snart då min klass/kör ska sjunga i blå hallen. Längtar så jag spricker
  2. Har unnat mig en kväll framför serier och känner ingen stress över att jag borde göra annat. Så fruktansvärt skönt
  3. har lämnat in en uppsats, äntligen!

  kram på dig <33

 19. Mixhaela det är ingen fara, var dig själv och var ärlig mot dina känslor. Det är det som gör dig så vacker och på riktigt <33

 20. är förresten tackam över följande (glömde skriva den biten hehe):

  – jag börjar på ett helt nytt jobb i morgon. är sjukt jävla nervös men också förväntansfull gahh <3
  – att jag har möjligheten att resa så ofta som jag gör. har insett att de flesta människor inte har samma möjlighet
  – att det är så otroligt magiskt juligt överallt. så underbart tycker jag!

 21. Fint inlägg ❤ hoppas verkligen du känner dig bättre snart, det förtjänar du ❤
  jag är tacksam för:
  1. Att jag växt mycket det senaste året, personlighetsmässigt. Känner att jag utvecklas och lär känna mig själv mer och mer vilket är såå himla härliģt efter flera år av att känna sig vilsen svag och nedstämdhet. Nu är jag mer positiv!
  2. Att jag köpt en ny underbar kappa, ibland får man vara lite materialistisk :p
  3. Att min älskade mamma som jag saknar kommer hem från en lång jobbresa snart!!

 22. Det är helt okej att må toppen jämnt, så modigt av dig att du vågar dela med dig även av dåliga dagar. Denna blogg, oavsett glada eller ledsna inlägg, är en stor inspiration i mitt liv så tack för det <3

  Jag är idag tacksam över,
  1, att min skrivlust kom tillbaka igår efter över ett halvårs frånvaro och jag började på en novell (får se var den tar mig)
  2, att jag får bo i Göteborg och att jag känner mig så hemma i den här staden trots att jag bara bott här sedan augusti
  3, att min familj kommer ner och hälsar på i helgen, ska bli så mysigt att träffa dom och bara kramas och vara

 23. 1. Att julkalendern börjar imorgon
  2. Att jag är färdig med mina ansökningar till utbytesstudier
  3. Att jag får somna bredvid bästa personen som finns ikväll <3

 24. 1. Jag har världens finaste pojkvän som jag älskar så det gör ont.
  2. Att min pojkväns familj är så fantastiska mot mig.
  3. Att det är December och Jul i morgon.

 25. Michaela, jag har aldrig kommenterat en blogg i hela mitt liv – trots att jag läst både din och flera andra i många år. Jag har aldrig känt att jag behövt eller velat men jag måste verkligen få säga hur fantastisk din blogg är och hur härligt det är att läsa om dig och ditt liv, i med och motgång. Självklart önskar jag att du inte skulle behöva må dåligt över huvud taget men det är så härligt att du vågar visa att även du känner som så många andra, jag tror inte du förstår hur mycket du ger i alla lägen till dina läsare och framförallt till mig. Ville bara säga att jag uppskattar din blogg så mycket och att det är den som ger mig ett lugn igen när jag haft en dålig dag, du inspirerar så otroligt mycket mer än du tror 🙂 kör hårt och fortsätt vara den du är! <3

 26. Usch, har också haft en riktigt dålig måndag. Efter en ganska jobbig helg dessutom. Men hoppas att det vänder snart. Saker jag är tacksam över:

  1. Att jag är ledig på julafton i år.
  2. Att jag har en fantastisk pojkvän (även om jag är irriterad nu)
  3. Att jag har en ny säsong av modern family att se fram emot 🙂

 27. 1. Att jag faktiskt blir bättre på att acceptera mina känslor.
  2. För min underbara lilla familj – katten har tagit över hela sängen och min fina fina pojkvän har somnat i soffan bredvid mig. Så mycket kärlek.
  3. För min härliga kollega Lotta som varje dag ger mig skratt och distans från jobbet (som jag avskyr och förhoppningsvis snart ska bort ifrån)

 28. Vad det än är som är jobbigt, så klarar du det! Vi finns här annars beredda med kramar och kärlek!

  Kan försöka komma på några saker som jag är tacksam för(och detta är ju svårt?)
  1. Idag blev våra sovrum slipade i hela lägenheten, så fint blev det!
  2. Min kille hade förberett maten när jag kom hem från tentaskrivande
  3. (Eftersom golven slipats står sängen i vardagsrummet) Jag ska ligga i sängen och se på tv och kramas hela resten av kvällen!

 29. 1. Jag är tacksam för att vårt hus står kvar efter stormen som var inatt. Gud så läskigt det var!

  2. Om två veckor åker jag till Thailand, ska bli så skönt med lite värme! (Även om jag blir utan min sambo i tre veckor..)

  3. Jag har snart bara en termin kvar av min utbildning, som utsatt mig för så mycket stress, tårar, glädje och givit mig så fina vänner!

 30. Tack för att du delar med dig – det är så skönt att få läsa en ärlig blogg där allt inte är perfekt hela tiden. Det är okej att må dåligt och det är okej att prata om det. Självklart hoppas jag att du mår bättre snart, men jag tror du hjälper många på vägen (och förhoppningsvis även dig själv) genom att tala om hur du mår.

  Tre saker jag är tacksam för idag:
  1. Att min kollega sa “den här presentationen som du gjort, den är så himla bra”.
  2. Att jag tog mig tid att gå på yoga ikväll, fastän allt kändes jättestressigt innan.
  3. Att jag lagade en ramen-soppa till middag som blev både värmande, kryddig och god.

 31. 1. Att det idag var exakt 8 månader sen min dåvarande pojkvän gjorde slut med mig och jag har bestämt mig för att vara över honom när 2016 börjar och jag tror jag kommer kunna vara det(!!!), vilket känns så otroligt förbannat jävla SKÖNT.
  2. Jag är tacksam över min bästa vän för hon är så himla bra och fin på alla sätt, vi har världens roligaste humor (tycker vi iaf) och vi är tamigfan bäst tillsammans. Älskar henne, älskar oss.
  3. Jag är tacksam över mitt hem där jag bor med min fina familj. Det är mysigt och hemtrevligt men framförallt tryggt. Är extra tacksam över det nu när vi närmar oss julen och jag tänker på alla som inte har den tryggheten hemma, och på dem som inte ens har ett hem.

 32. <3 <3 <3 till dig.

  1. Min fina pojkvän som diskat hela förra veckan när jag tentapluggat
  2. Att jag har en lägenhet med el, tak över huvudet och rinnande vatten när andra har så lite
  3. Att november är över imorgon och världens mysigaste december är här!

 33. 1. Tagit bort ett par Facebook kompisar då deras flygtninge skrämsel propaganda fick mig må dåligt och arg.
  2. Har tredje bebisen i magen
  3. Ska packa in 24 små presenter till mina små pojkar som längtar efter att få öppna första paketet imorgon 1.dec?

 34. Jag blev så inspirerad av dig nu! Brukar inte kommentera vanligtvis men kände att jag ville det nu. Är supertrött nu, ledsen och arg över vissa saker i mitt jobb, stressad över olika saker etc. Lätt att fastna i de tankarna och bara gräva ned mig, gråta och tycka synd om mig själv. MEN, om jag tänker till lite och det jag är tacksam över känns allt så mycket lättare, tror detta är ett knep man borde använda mer ofta! Tack för tipset och din ständiga inspiration.

  Idag är jag tacksam över:
  1. Att jag vågar ge mig ut i saker jag inte tycker om och antar utmaningar, även om de är i små steg
  2. Att jag köpte den mat jag var sugen på, fast jag hade planerat något annat
  3. Att jag har tak över huvudet (kan låta klyschigt, men i dessa tider är jag verkligen tacksam över att få komma hem till ett hem, tyvärr inte alla som får..)

 35. 1. Att denna dag tar mig en dag närmare jullov.
  2. Min lillasyster som jag alltid kan ringa oavsett om jag är jätteglad eller jätteledsen.
  3. Pojkvän som verkligen är världens snällaste.

  Tänker ofta på hur tacksam jag ä för att alla i min närhet får vara friska *PEPPARPEPPAR*. Lika ofta kan jag få grov ångest och tänka tanken att någon plötsligt ska bli sjuk. Kan ligga vaken nätter. Hemskt är det. Speciellt när det är något man absolut inte kan påverka.

  Skickar en stoooooor kram till dig!

 36. Idag är jag tacksam över:
  1. Jag och min nya arbetsgrupp gjorde klart större delen av grupparbetet idag. Vilket ger oss mer tid till litteraturläsning och annat.
  2. Jag körde ett monsterpass på gymmet idag!
  3. Tog mig tid till att spela lite gitarr nu ikväll, det gör gott för själen och jag behövde det.

  Skickar massor av stora styrkekramar till dig! <3

 37. 1 Att jag unnat mig en kväll med modern family
  2 att en kille i bibblan tyckte att jag var söt
  3 att jag har en fin familj som ställer upp för varandra till 100%

 38. Tack siså mycket för en jättefin blogg! Kännde likadant förra veckan, passade på att gå hem tidigt och styrde upp min absoluta favorit, charkkväll, för att kompensera.
  1. Den absolut mysigaste månaden på året har börjat!
  2. Att få sova tillsammans med min sambo och söta kissar
  3. Börjar känna att min krestivitet börjar komma tillbaks

  Kram till dig

 39. Jag är tacksam för…
  1. Att jag har väldigt roliga och fina och framförallt många tjejkompisar som jag får träffa igen i jul
  2. De fina blommorna jag unnade mig och som nu blommar så fint
  3. För att faktiskt nästan alltid har något roligt att se fram emot. Det hjälper de värsta av dagar.

 40. Fina Michaela,

  jag är tacksam över;
  1. Att jag fått hänga med två av mina bästa tjejkompisar ihelgen som inte händer allt för ofta då vi bor i olika städer. Känner mig alltid som verkligen mig själv, positiv och “sugen på livet” efter tid med dem, älskar dem så.
  2. Att jag har en familj, både familj genom blod men även vänner som jag får dela en av mina favoritmånader med, även om jag inte kan fatta att det faktiskt är december imorgon?!
  3. Att jag känner att jag hör hemma, på flera olika platser, med massa olika slags personer.

  Människorna runt om en är det viktigaste i livet. <3 🙂
  Tusen kramar till dig!

 41. När jag får dippar i livet brukar jag nästan alltid försöka skriva ner tre bra saker jag har gjort eller är tacksam för just den dagen. Man hittar ljusglimtar i även de gråaste dagarna! Det är viktigt att komma ihåg det. Idag är mina:

  1. Min farmor ringde och tackade för adventsfikat hon fick av mig igår.
  2. En god vän skickade ett sms ock skrev: “Tänkte på dig häromdagen. Var i ett moment där typ ingen hade förstått mig bättre än du. Borstade av mig, tog ett glas vin och överlevde. Du gav mig lite styrka fast du är så långt bort. Du är så stark.”
  3. Jag tog en skön promenad i solen på lunchen idag.

  Kämpa på, du tar dig ur det! <3

 42. Hurra för att du vågar vara personlig & ärlig. Bilden jag har av dig är att du är väldigt ödmjuk, själslig, intilligent, ärlig, vänlig och rolig att umgås med. Du förtjänar att må ditt bästa du och jag hoppas energiflödet vänder för dig snart! Lång kram från en trogen läsare.

  Saker jag är extra tacksam för idag.
  – att jag har fått spendera en hel helg med en riktigt fin vän nere i Växjö
  – att jag har sovmorgon imorgon och inte ska ställa väckarklockan
  – att jag tog tag i att skaffa gymkort

 43. ????

  1. Att jag har äntligen vågat söka stöd för min långvariga nedstämdhet.
  2. Att jag har en liten men fantastisk skara nära och kära som har stöttat mig i detta på ett sätt som jag inte var beredd på.
  3. Att jag har orkat plugga idag.

 44. 1. Min pojkvän och min kanin. 2. Att jag är så modig och duktig 3. Att jag får bo i ett så fint land som Sverige

 45. Du verkar vara en så fin och varm människa, Michaela! ♡

  Jag är tacksam över:
  1. Att jag har en underbar familj som jag älskar över allt annat.
  2. Att jag är frisk.
  3. Att jag gick in här på ditt kommentarsfält och läste fina kommentarer. Jag blir glad av att så många har tagit sig tid att skriva något fint till dig.

 46. Tack för ett fint inlägg som får en att tänka lite extra på vad man uppskattar här i livet!
  1. Jag är tacksam för min allra bästa vän, hon gör mig alltid glad.
  2. Min familj, släkt och mina andra vänner.
  3. Jag är tacksam för att det alltid känns roligt att gå till skolan.
  <3<3<3

 47. Jag känner igen mig när du skriver om att du har blivit ett sämre variant av dig själv och att du drömmer om att känna dig stark och självsäker till 100% igen. Så var det för mig ett tag innan det slog mig vart bla en stor del av mitt problem låg. Det var mitt förhållande. Ta det inte fel, jag pratar om förhållanden i sig. Vi bor ihop i en trygg liten värld, fin lägenhet, mysiga middagar och picture perfect helger. Vår värld är underbar men det betyder inte att jag är underbar i vår värld. Luddigt kanske… Men det jag menar är att det är lätt att tappa sig själv när man älskar någon väldigt hårt. Om jag nu får och vågar gissa så kanske det är det som (bland annat!!) har hänt. Det är inte din killes fel, det är bara vad som sker när man lägger sig själv och sitt liv i någon annans händer. Så mitt tips är – älska som vanligt men tänk på dig själv, lev för DIG och för DITT liv och tänk att din kille är bara en snygg, pålitlig man som går bredvid (!) dig!! Ha roligt och njut av det som är spännande ihop.

  Lycka till med all förändring som sker i ditt liv!!
  Kraaaamar

  1. Bra skrivet, hög igenkänningsfaktor för mig i din kommentar (och mitt tidigare förhållande). En otroligt viktig lärdom förde det med sig, som jag idag är glad över att ha gått igenom. När livet “går på räls” så utvecklas man inte särskilt mycket, utan det är i dalarna och svängningarna man lär sig vem man själv är och vilka önskemål man själv faktiskt har. Acceptans och våga följa med i upp- och nedgångarna utan att streta emot är väl tipset…

   Idag är jag tacksam över att ha vaknat upp i en varm och go säng efter en natt med bra sömn :).

 48. 1. För att jag är fortfarande frisk och positiv efter allt negativa har hänt under året trots det var jävla svårt att vara positiv.
  2. Jag ser fortfarande hopp i livet.
  3. För all kärlek jag får, trots jag är blind ibland.
  och att din blogg finns! 🙂

 49. I dag är jag tacksam för din och Dashas podd.

  När jag blir besviken på kärlek, känner ångest eller bara känner mig ensam sätter jag på era gamla poddavsnitt och lyssnar om och om igen. Jag har nog lyssnat på varje avsnitt minst fyra gånger. Jag vill verkligen att ni ska förstå hur mycket det hjälper mig och hur mycket det betyder för mig.

  Tack snälla för att ni finns, är förebilder för mig och delar med er om saker som varit jobbigt för er!

  Kram <3

 50. Det finns så mycket att vara tacksam över, men då kommer hjärnspöket och trycker ner än, hur bra man en har det.
  Off topic : Men jag kan tycka att de skönt att läsa din blogg, eftersom du inte gömmer dina känslor.

  Tack.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi