Första advent

  
Glad första advent fina ni!

Jag har juldekorerat lägenheten med det lilla vi har och iom det även invigt vår nya ljusstake från Granit i naturträ som jag hittade. Tycker det är så vackert med bågformade adventsljusstakar! Tips om ni letar efter en fin (kostade 550kr). Känns märkligt att det är första advent redan, var tog 2015 vägen? Nåväl, jag hoppas på lite snö närmsta veckorna så att vi kommer in i ordentlig julkänsla!

Nu ligger jag i badet (julmusik på högsta volym) och ska snart gå upp för att göra i ordning adventsfikat (glögg, lussebullar och Pärlans kolor). Jag hoppas att ni får en underbar första advent och att ni tar hand om varandra!

 1. Jag har också en bågformad ljusstake, ser i princip exakt ut som den du har från Granit. Jag köpte min på Bauhaus och där gick den loss på halva priset ungefär, ett hett budgettips! 🙂

 2. Till “frågestunden”:
  *Vad använder du för smink? Kan du inte göra ett inlägg om detta?
  *Hur bred är er säng?
  *Du har nämnt att du kan vara väldigt svartsjuk – jag har själv förstört mitt 4åriga förhållande pga svartsjuka (obefogad sådan) och mår jätte dåligt av detta idag då det var min livs kärlek. Det var till den gräns att jag tyckte det var EXTREMT jobbigt att kolla på filmer eller serier som innehöll snygga tjejer eller lite naket tsm med killen, han fick själv absolut inte se på något som kunde antyda på sex. Han fick inte gå ut på krogen utan mig, jag snokade ständigt i hans telefon etc.. Hur botar man sådant?! Jag vet att det sitter i mig själv och min självkänsla, men har du tips på vad man kan göra för att “bota” detta? Jag är livrädd för att bli lika manisk som i mitt förra förhållande.

 3. Måste tipsa – om du vill ha ett ljus som doftar jul, köp Mujis cinnamon o mandarin. 60 kr och doftar ljuuuvligt av jul!!
  Kram och hoppas du haft en fin måndag <3

 4. Hej!
  För några månader skrev du ett inlägg om ångest, och du skrev nåt om att en psykolog hade sagt att det första steget är att acceptera anledningen, eller nåt liknande. Jag älskade orden men nu minns jag dem knappt. Vet du vad jag menar? Jag hittar inte inlägget så det skulle vara toppen om du kunde påminna mig 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi