WE DID IT

Jag bjuder på mitt all time favorit-klipp som finns på Youtube. Ofta när jag känner mig borttappad brukar jag tänka “What would Beyoncé do?”. Jag har inte så många idoler men jag älskar henne verkligen – hon ger mig kraft och styrka som kvinna och jag är så tacksam för att jag får leva på den här planeten tillsammans med henne. Hon är en superstjärna som inspirerar. Varje gång jag är svag känner jag mig lite starkare efter att ha tittat på klipp med henne, eller lyssnat på hennes musik. Jag tycker att Bey är livets drottning.

 1. Livet är jobbigt just nu och har varit ett tag. Jag är så trött på mig själv som tänker så mycket, känner så mycket. Kan man inte bara stänga av och vara. Läser om högkänsliget där allt stämmer in på mig. Försöker förstå mig själv men kanske mest acceptera. Vill bara vara, inte känna så jävla mycket hela tiden. Kollade detta klippet och börja storböla för det var så fint. Skrattar och suckar åt mig själv samtidigt. Hoppas alla får en fin lördag ❤️

 2. Hej Michaela!

  Jag har suttit som en galning och letat igenom ditt arkiv i jakt efter en scen ur en film du publicerade för flera år sen. Det var ett par som bråkade intensivt i ett kök (tror jag), hela händelsen beskrivs liksom “utanför” så man hör inte riktigt själva bråket, men det är kvinnan som pratar. Finns det någon chans att du kommer ihåg vad den hette? Jag skulle vara så himla tacksam!!!

 3. Åh, kan inget annat än hålla med. Helt fantastisk är hon, när jag vill hitta motivation inför ett träningspass brukar jag lyssna eller kolla på henne, då blir man taggad!

  Du är också fantastisk skall du veta, alltid lika trevligt att kika in här! 🙂

 4. Åh denna video är ju så otroligt fin! Såg den när du la ut den förut någon gång (om jag inte minns fel) och den är ju tårframkallande för att den är så vacker och innehåller så mycket kärlek.

 5. Detta är “mitt klipp” också. När som helst man behöver bryta lite i hjärnan eller vad man ska kalla det sätter jag på denna! Har länken sparad i anteckningar för att ha snabb tillgång! Man blir så inspirerad och lycklig och tårögd VARJE gång. Älskar detta!

 6. Åh Michaela! Jag tycker som du.

  Var på detta magiska konsertdatun i Paris och kollar klippet ofta åsneglar på min pojkvän i soffan:-)

  Ha en härlig dag!

  Instagram: martinitrip

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi