CAFÉ DE PARIS

e05ffa35f6861f067854cfc93ae81adb_980x0_c_85_s_v4

I onsdags släpptes avsnitt tre av Café de Paris – där jag och Sandra Beijer är med som gäster (och Sandra försöker sno showen som ni kan se på bilden ovan :)!

Vi pratar mycket om kärlek, Italien och såklart mat. Det var så himla mysigt att spela in det här avsnittet för några månader sen – trots att jag hade 39 graders feber under inspelningen! Så om jag ser lite svävande ut i vissa scener är det bara för att jag håller på att svimma hehe.

Annars är avsnittet riktigt gulligt faktiskt – se det här (klick!) och säg gärna vad ni tycker!

7d0eab280863f6a87dea0462e46ca83b_980x0_c_85_s_v4

Tack Daniel för att du ville ha mig med i ditt program! Jag hoppas att vi får göra tv ihop snart igen.

 1. Alltså åh! Och jag blev så himla superglad av att starta dagen med att se ett avsnitt, verkligen en feelgood-show!! Du och Daniel är favoriter sen innan men Sandra verkar så härlig hon också:) mysigt med en dessert från Daniels kokbok, har den hemma så den kändes bekant hihi. Får avsluta med att skriva att du ser veklingen strålande ut och inte febrig på långa vägar! Stor kram och ta hand om dig.

 2. WOW! Hur lyckas du vara så fräsch och stråla med 39 graders feber. Cred till dig!!
  Som alltid mycket trevligt att se dig, jag blir så himla peppad och på bra humör utav dig. Alla borde ha en Forni som glädjespridare i sitt liv

 3. Märkt verkligen inte att du var sjuk under inspelningen 😮 Tänkte ovanligt mycket på hur mycket du faktiskt strålar!

 4. Alltså det här programmet var ju störthärligt! Mycket feel good, avslappnat, och jag fullkomligt älskar hur ni driver med varandra (ja, på ett sätt)
  Jättehärligt, speciellt då du och Sandra är mina absoluta favoritbloggerskor/mediapersoner 🙂 Massa kramar!

 5. Hej Michaela!
  Gick förbi dig på stan för någon vecka sen, du gick med hörlurar i och log för dig själv.
  Vill bara säga till dig att du är så otroligt vacker (precis lika vacker i verkligheten som på bild!) och otroligt inspirerande!

  Kram <3

 6. Åh vilket mysigt klipp! Både du och Sandra verkar vara härliga människor och jag tyckte det var intressant att höra er prata om ert skrivande då just skrivande och publicera böcker är en av mina stora drömmar. Tyckte det kändes lätt att relatera till er två som helt “vanliga” människor, vilket får mig att tänka att jag själv är helt ok som jag är och behöver kanske inte vara någon särskild för att kunna skriva och bli/vara framgångsrik. Så vill tacka er två för att ni delar med er av er själva. 🙂

 7. Oj vad du levererade i denna show och om du dessutom hade feber?! Stor eloge till dig! Var ett mycket härligt avsnitt att se! 🙂

 8. Du är verkligen en sann inspiration och förebild för mig. Blir ledsen när jag hör att du inte mått bra på senaste tiden, MEN det är på något sätt så skönt att du är öppen med det. Tack för att du delar med dig av ditt liv, önskar att jag hade en vän som du att bolla med dagligen 🙂

 9. Jättebra program! Alltid kul att se sina bloggfavoriter i andra forum än just bloggen.

  Jag har en fråga, av ren nyfikenhet. Jag vet att du, precis som jag själv, är italienska, och det nämnde du ju också i programmet. Vem av dina föräldrar är det som kommer från Italien? Pratar du någon italienska?

  Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi