En båttur, en ljusslinga och en löjligt god lasagne.

IMG_2724
Min helg började ju med fredagsburgare med den här bloggisen 🙂

IMG_2727

Efter lunch tog vi båten över till Elite Hotel i Saltsjöqvarn (det går en båt från Nybrokajen dit flera gånger om dagen som tar 15 minuter). Vi rekade inför Social Media Party.

IMG_2731

På vägen hem tog jag en selfie när jag väntade på båten vid bryggan 🙂

IMG_2756

Sen hoppade jag i dessa för att inte ta av dem förrän när helgen var slut…

IMG_2738

Fredagsmiddagen blev såklart PIZZA! Världens godaste grej.

IMG_2739

Efter pizzan somnade vi klockan tio båda två 🙁 🙂

IMG_2746

Lördagsfrukost

IMG_2752

Lördagslunch! Bananpannkakor, D hade aldrig ätit det tidigare. Det fick klart godkänt!

IMG_2754

På dagen hade jag stått i minusgraderna och satt upp vår nya ljusslinga på balkongen. Sen satt vi och längtade tills det skulle bli mörkt för att se resultatet. Nu fotar ju jag uselt men det blev helt sjukt bra. Varsågod grannar för er nya mysiga utsikt!

IMG_2757

Till middag blev det lasagne som vi lagade i säkert två timmar, men oj vad gott det är med en riktigt bra lasagne alltså.

IMG_2760

Åt den framför “Så mycket bättre”. Vad tyckte ni om Kleerups avsnitt? Det märks att de börjar bli lite mer bekväma med varandra, men det är ingen höjdarkonstellation med människor tycker jag.

IMG_2763

Vips var det söndag och ännu en helgfrukost dukades upp.

IMG_2776

Vi gjorde… absolut ingenting. Tog oss ut för att slänga grovsopor, jobbade, D gick och tränade, jag tog ett bad och så kollade vi på en rad olika filmer. Jag tog en bild på vår matta + sittpuff för att jag tycker de är så fina tillsammans. Puffen har vi successivt fyllt upp med tidningspapper så snart kan man äntligen sitta på den också! Vi köpte den på marknaden i Marrakech och mattan är en persisk matta som vi fått av D’s föräldrar.

IMG_2780

Lite mer lasagne-middag (det bästa med lasagne är att det blir så mycket mat över!).

IMG_2784

Och så avslutades helgen med Solsidan, film och snacks. Var utanför lägenheten i totalt 30 minuter. Skönt att vila upp sig, nu blir det fullt ös fram till jul!

 1. Jag tycker ändå de fått till en bra mix med människor jämfört med de senaste två säsongerna. Talar Så mycket bättre nu alltså 🙂 Däremot Kleerups avsnitt, inte så bra. Han blev aldrig personlig och då hjälper inte alla hits i världen. Jag kunde ex inte många låtar med Ison och Fille men deras program var ändå så mycket mer intressant och gripande.

 2. En fråga. Och det här är absolut ingen kritik eller meningen att det ska låta nedlåtande utan är genuint intresserad och undrar om jag bara kanske äter som en häst hehehe. Blir du mätt på en tortillapizza, eller den där lilla lasagnebiten? Kan lätt trycka tre tortillapizzor och dubbla lasagnebiten. Och en sista fråga som jag alltid tänker på när ni gör tortillapizzor, har ni ingen ost på???

  mvh känner sig som en tjockis hehehe

  1. Hej Linnea!

   För det första så äter jag två sådana pizzor 🙂 För det andra så fungerar alla människors kroppar olika. Jag har alltid varit liten i maten men måste äta ofta. Så äter fem gånger om dagen men i mindre portioner. En lunch som mina kollegor äter en dag räcker ofta i två dagar för mig. Jag tycker inte att du ska analysera en bloggares portioner och jämföra dem med dina egna utan leva på och äta på ett sätt som du mår bra av.

   Ang osten så visst har vi det, om du tittar på första bilden så ser du ett paket ost. Men eftersom jag är lite känslig mot ost så brukar vi inte direkt överdriva vår ostkonsumtion. Sen, om man ska äta gott så ofta som vi gör, så funkar det inte att bara ösa på i sina portioner. Lagom är bäst 🙂

   Kram

 3. Åh vad mysigt ni har det! Skulle så gärna vilja ha liknande glasunderlägg, men bor inte i Stockholm. Undrar om de är från något särskilt märke så man kan få tag på dem på nätet 🙂
  Tack för bästa bloggen, och att du vill och vågar dela med dig så mycket av ditt liv trots näthat och skit! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi