Julklappstips: Flattered

IMG_2733.JPG

IMG_2732.JPG

IMG_2735.JPG

IMG_2736.JPG

Nu är vintern här. Det känns i den krispiga vinterluften, i röken som kommer ur munnen när man andas eller i istapparna (!) som hade växt fram på vår balkong i morse. Vår lägenhet är iskall och i förmiddags tog vi upp både värmeelement och juldekorationer ur källaren.

Välkommen vinter!

Samma dag som vintern vandrar in fick jag även den finaste presenten någonsin av mina vänner på Flattered som tack för att jag gjorde en intervju för dem – två par nya inneskor. Jag har varit stolt ambassadör för Flattered sen de startade och blir barnsligt glad varje gång det kommer en ny säsong med nyheter från dem. Den här gången blev det ett par gammelrosa och ett par gråa som jag kommer att bo i denna vinter. Bär i och för sig Flattered på fötterna året om hemma, nästan varje dag.

Julklappstips till er som inte vet vad ni ska köpa till er flickvän, syster, mamma, vän eller dotter. Ett annat lite dyrare julklappstips är våra nya sängkläder från Beach House i mörkgrått. Himla snygga och framför allt galet sköna! Sover verkligen som en prinsessa i den där sängen.

Och förresten, intervjun jag gjorde finns att läsa här.

Nu ska jag fortsätta mysa omkring hemma. Tog mig precis ut på balkongen för att sätta upp vår nya ljusslinga bland istapparna som letat sig fram. Var seriöst en snögubbe när jag kom in igen. Fy… men inte lika fy som när jag efter balkongen gick ner i källaren för att hämta saker och hörde en råtta springa i förrådet bredvid… Gud hjälpe mig…

 1. Hej!
  Vart har du köpt dina vita stora kuddar bakom de grå sängkläderna? Är ute efter stora vita “hotell” kuddar till min säng!
  Ha en mysig helg! ❤️

 2. Hur är de i storlek? Ska man ta sin normala skostorlek? Är så himla sugen på ett par själv, kanske det blir en julklapp till mig själv!

 3. När vi bodde i hus så drog det iskallt på golven från alla otäta dörrar och fönster, men nu har vi flyttat till lägenhet med golvvärme i alla rum.
  Jag kan inte beskriva hur mysigt det är att tassa omkring på de varma golven 🙂
  Det är sån skillnad mot förra boendet så för min del får det gärna bli kallt nu 🙂

 4. På tal om julklappar…. Har du något bra tips på vad man kan ge sin pojkvän? Känns som det är hur lätt som helst att komma på klappar till kvinnor men inte män. Hade varit roligt att få fler tips i bloggen 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi