FRÅGESTUND

Jag tänkte att vi varje torsdag ska ha en liten frågestund på bloggen där jag svarar på en del av era frågor. Kul va! Vad ska vi kalla frågestunden tycker ni?

Ställ en fråga i kommentarsfältet till detta inlägg så väljer jag ut några frågor och svarar på dem i ett inlägg på torsdag.

Puss!

DSC_0153-1024x685

Throwback till Paris 2009 med Petra, Agnes och Linn.

 1. Vad roligt med frågestund!!

  Min fråga är, känner du en träningshets i samhället och att du påverkas av den? Alltså att du måste tänka på vad du äter och träna regelbundet?

  Kram! Ha en toppendag 🙂

 2. Hej! Vet att det här egentligen är en trist fråga och inte så rolig att svara på eller läsa om kanske, men så viktigt!
  Hur ser du på din ”roll” som förebild för unga samtidigt som du försöker leva ett sunt och hälsosamt liv men på samma gång så ses du ibland på bilder röka?
  Tycker du att det är förenligt? Jag tänker bara själv på hur man påverkas som ung av coola förebilder, jag rökte när jag var några år yngre men nu så ser jag alla skador med rökningen runt mig och flera äldre släktingar/personer i min omgivning har blivit allvarligt sjuka av just rökningen.
  Kram

 3. Kom på att jag har lite andra frågor också 😉

  Vilken är din favoritfilm?
  Favoritbok?
  Hur gammal vill du vara när du får ditt första barn? (Don’t rush, du är ung! Är bara nyfiken :))
  Vilken är den längsta resa du varit på och hur lång var den?
  Hur många förhållanden har du haft?
  Hur blir du när du är förälskad? Cool eller nervig? (Själv är man nervvrak hehe)
  Hur ser ditt drömliv ut om fem år? Vill du fortsätta att arbeta så mycket och intensivt som du gör eller tror du att ditt liv kommer vara lugnare? Bor du i Sverige?

  Förlåt för bombningen av frågor men jag tycker så himla mycket om dig Michaela och hoppas du finner lycka och harmoni i ditt liv. Tänk på att allt du gör ska du göra för dig själv, ingen annan! Du har redan gjort så OTROLIGT mycket saker i ditt relativt korta liv och det är HELT OKEJ om du inte pallar med allt du har på g hela tiden. De flesta unga kvinnor går in i väggen och blir deppiga för betydligt mindre saker än vad du dagligen åtar dig. Tänk på att det absolut viktigaste i ditt liv är att du känner dig lycklig och tillfreds.

 4. Hej Michaela!
  Jag tycker att ”Fråga Forni” är ett bra namn 🙂

  Jag är lite nyfiken på hur mycket man som tjej i din bransch får armbåga sig fram. Jag har fått intrycket av att det idag finns många grymma kvinnor (samt många unga!) i just denna bransch men jag undrar om det är många män som ofta står i vägen för dem på något sätt? Är det många män som omedvetet eller medvetet trycker ner kvinnorna? Vet att du är VD och är ett levande exempel på att kvinnor kan, beundrar verkligen ditt driv och att du inspirerar andra unga kvinnor, men undrar bara vilket klimat som råder liksom! 🙂 Keep up the good work!

  Tack för en bra blogg, jag tillhör dem som varit med sen starten! 🙂

 5. Jag undrar hur du sminkar dig? Kan du inte göra en film eller förklara hur du gör? Du har alltid sån lyster!

 6. Jag är nyfiken på om allt går som det ska (man vet ju aldrig hur svårt det kan bli!!) hur många barn vill du ha när det väl är dags? Tycker om dig så mycket, du verkar vara så fruktansvärt klok. /en tjej som fortfarande hoppas på att din och dashas podd ska göra comeback 🙂

 7. Hej fina du!
  Måste först och främst bara säga att du verkar som en så fantastisk människa. Har följt dig (din blogg, instagram, podd osv) i några år nu och du har alltid varit en grym förebild och inspirationskälla.
  Nu till frågorna.
  Jag vet att du är uppvuxen i Nacka. Vad har du för relation till Nacka idag? Jag är själv därifrån och blir därför nyfiken.

  Vem skulle spela huvudrollen i filmen om ditt liv? Den första jag kom att tänka på var Anne Hathaway, hihi.

  Kramar!

 8. – Hur gör man den bästa köttfärssåsen?

  – Vad använder du för ögonskuggor?

  – Vilka är dina favorit makeup produkter?

  – HUR organiserar du ditt liv? Papperskalender eller i telefonen?

  – Har du någon gång blivit vän med en bloggläsare?

 9. Du har alltid varit öppen med att du är svartsjuk av dig. Hur har du hanterat tanken på att den du är tillsammans med har fritt fram att börja hålla på med massa andra om ni skulle göra slut? Har det fått dig att hänga ihop med någon längre än du borde?

  Du är bäst! Kram

 10. Hej Michaela! Åh jag tycker om din blogg så otroligt mycket, och dina fantastiska böcker ännu mer! Är så glad att du ska släppa en till, när har du planer på att lansera den? Din och D’s lägenhet är fenomenal i stil och form, jag dog för era nattduksbord!! Var det snabb leverans från Superfront och hur är materialet? Lätt att få bort fläckar osv? Med tanke på att dem går på en liten slant.. Puss du underbara!!

 11. Hej härliga Forni!
  Vilka är dina bästa dejtingtips?
  Hur vågar man ta kontakt?
  Puss och kram från tjejen med en crush

 12. Hej Michaela!

  – Hur lär man sig att acceptera och inte må dåligt över sin partners tidigare liv? Tillfälliga partners osv.
  – Hur stärker man sin självkänsla?

 13. Hej Michaela! Nu när du skrev Linn kom jag å tänka på din vän som du hade givesome med, är bara nyfiken hur det går för givesome och hur din i företaget är nu då det var länge sedan jag hörde något om det!

 14. Hej Michaela!
  Vilken klädstil är snyggast på killar?
  Hur gör du och din sambo med ekonomin, delar ni rakt av?
  Har du någonsin upplevt otrohet?
  Om du inte skulle syssla med det du gör idag, vad tror du att du hade arbetat med?
  Hur gör du gällande sliskiga killar på krogen som raggar?
  Hur ofta kommer det fram bloggläsare till dig på stan? Har själv sett dig flera gånger men inte vågat gå fram..

  Kul med frågestund 🙂 älskar din blogg!

 15. ÅH världens finaste Forni -tack för sveriges bästa blogg!

  Min fråga lyder: ”Har du några favoritnamn/namnförslag till dina framtida barn?”

  KRAM

 16. Va kul med frågestund. Jag älskar verkligen dig i Dasha å jag undrar bara om ni kommer starta en ny säsong 🙂 för har lyssnat sönder alla avsnitt för mycket men tycker ändå dom är så sjukt bra 🙂
  Lots of love! Så peppande är du

 17. Hej snygging. Jag undrar om du å Dasha kommer göra en ny säsong av poddandet. Ni är verkligen så grymma tsm. Har lyssnat sönder alla avsnitt nu, men tycker fortfarande dem är sjukt bra. Du är så peppande 🙂 lots of love

 18. Har en fråga ang att du säger att du är en mycket känslig person, i vilken grad? Har du behövt gå i terapi över det eller är du mer allmänt närmre känslor, reagerar lättare?
  Kram till bästa Michaela!

 19. Hej! Jag kopierar min fråga som jag ställt tidigare men ännu ej fått svar på,-)

  Isa skriver:

  7 november, 2015 kl. 15:43

  Hej, fint att ni försöker tänka hållbart gällande möbler ni väljer! Dock undrar jag om du vill kommentera dina tidigare inlägg där du promotar varor med päls samt att du även valt att samarbeta med en butik som säljer pälsprodukter. Hur tänker du i dessa sammanhang, varför inte vara konsekvent och göra etiska och hållbara val även när det gäller mode?

 20. Åh frågestund ? Jag undrar hur du och D håller er lyckliga i förhållandet – är allt så enkelt som det ser ut i bloggen? Ni verkar vara så genuint kära i varandra och det är så fint, men är det alltid så? Tack för en fin blogg

 21. Hej Michaela! Tack för en superfin blogg!
  Jag kommer troligtvis att, tillsammans med min pojkvän, flytta till Stockholm för att plugga i höst. Jag kan ingenting om Stockholm eller dess förorter och därför är vi helt lost på boende-fronten. Vart ska man bo om man vill bo relativt nära till universitetet (SU) men ändå inte såpass nära stan att hyrorna blir skyhöga? Tänker max. 10 000/mån.
  Kram fina du!

 22. Namn på frågestunden: Forni svarar :):)

  Alternativt Frågor med Forni!!
  Fornis fantastiska svar & frågor.
  Forni är bäst.<3

 23. Hej Michaela. Jag är så himla nyfiken… Jag och min sambo kan ha lite småtjafs om att mobilen alltid är med, det ska fotas, instagramma osv. Hur ser det ut för dig som driver blogg? Blir du ombedd att ”lägga ifrån dig” mobilen av sambon din. Känns som att det kanske kan vara en del par som har det här problemet. Tack för en underbar blogg.. Sluta ALDRIG blogga.

  Stor kram/
  Isabelle

 24. Älskar din blogg! Du verkar vara en sån fantastisk person.
  Min fråga är, hur ser du tillbaka på ditt liv tex Glamourama, det känns så långt ifrån Michaela idag haha 🙂
  Kram!!

 25. Hej Michaela!! Älskar din blogg!
  Jag är 18år och går sista året på gymnasiet. Jag undrar vad du har för tips för att komma långt som kvinna i företagsvärlden? Kanske lite diffust men du är så otroligt duktig och framgångsrik. Därför undrar jag om du har några tips! Tack på förhand! Kramis

 26. Hej Michaela!
  Jag undrar vad du brukar äta till frukost, lunch och middag en vanlig vardag respektive helg? Och hur man kan tänka när man har flyttat ihop med någon och fortfarande vill äta nyttigt men han gillar att laga spaghetti, lasagne och göra pizza och man varken vill eller tycker att det känns trevligt att tacka nej? Skall tillägga att jag inte alltid äter nyttigt utan snarare försöker gå ned i vikt på grund av att jag gått upp en del på senare tid och inte känner mig bekväm med det.

 27. Om du bara fick välja en jacka, en väska och ett par skor, vilka skulle det bli? (PS du behöver inte ha dem i din ägo och de måste passa ihop!) 🙂

  Vad är du mest nöjd med i lägenheten, vilket rum/vilken möbel? 🙂

 28. Millon Question Thursday? Frågetorsdag?

  – Om du fick ändra på en sak i världen, det kan vara allt från att tamponger ska vara gratis till att kriget i Syrien aldrig hänt, vad skulle du då ändra på?

  – Vem/vad är din största inspiration?

  – Lever du ditt drömliv?

 29. Hej! Jag planerar att fria till min sambo(so exciting!), jag undrar hur du skulle göra om du skulle fria till din? Måste få lite inspiration! Kram

 30. Vad använder du för ansiktsprodukter?
  Hur äter du ungefär på en dag?
  Har du aldrig känt av pressen och utseendehetsen vad gäller mat och träning som uppstått i dagens samhälle?

  Du är BÄST, min största inspirationskälla dom senaste åren!!

 31. Hur tror du man vet att man är redo för att skaffa barn? Vad skulle du göra om du och din kille kände helt olika i en sån fråga?
  Jag är i den situationen nu. Efter 6 år tillsammans känner jag mig redo och längtar ihjäl mig men han vill vänta, oklart hur länge…gaaaah

 32. Heej! Vad har du för färg på läpparna på den bilden med dress från gina? (bilden från helgen) såå fint!!
  Smink överlag, vad använder du? Alltid sånt lyster

 33. Hej finis! Du är en stor inspirationskälla för mig och många andra tjejer. Jag undrar bara vem/vilka människor som ger dig inspiration? Ha en bra dag <3

 34. Sandra beijer kör ju ibland en bild ”ett foto i timmen” en heldag, vore kul att se någon gång när tid finnes för det 🙂

 35. Jag undrar om du fortfarande är Moderat och vad du tycker om deras förslag kring integrationspolitiken här i Sverige? Kram

 36. Hej Michaela! Jag undrar hur du var som 19-åring? Jag är själv 19 och känner mig som i en personlighetskris just nu. Vet inte vem jag är eller vad jag vill. Hur kände du dig när du var 19 år? Vad gjorde du och vad jobbade du med?
  Kram!

 37. Kära forni! HUR stylar du ditt hår? Sådär bakåtdraget, volymigt helt vanlig vardagsfrisyr som passar lika bra till utekvällar? Kram

 38. Jag är en tjej på 24 år som har varit dejtat en kille på 34 år i ca 4,5 månad.
  Han säger att han vill vara seriös och vill vara tsm och att han tycker om mig mkt.
  Vi träffades hela sommaren intensivt och allt var perfekt. Under sommaren så var han hemma i min stad och hälsade på och bodde hos sina föräldrar.
  Men efter sommaren så var de dags för honom att åka hem igen (2h ifrån mig) för att plugga. Vi bestämde att vi skulle fortsätta att vara med varandra. Efter de har vi åkt till varandra varannan helg och haft ett distansförhållande.
  Vilket jag tycker är jättejobbigt! då jag är osäker och jävligt orolig som person. Det har jag dock försökt att inte visa (så mkt) har ibland sagt att jag tycker att de är jobbigt och att jag saknar honom mkt, men aldrig vågat tala om hur illa det är med min oro.
  Kan ligga vaken och fundera varför han ringde så sent, har han nån annan osv….
  Men de jag funderar på mest är varför jag inte träffat hans kompisar ännu? (obs vet att dethär är jättetöntigt, men varför är vi inte heller offentliga på sociala medier?)
  Det är inte själva grejen med sociala medier men mer att jag vill att han ska kunna stå för mig och vara stolt över mig!
  När vi är med varandra så går vi ofta ut o äter middag och liknande och då håller han alltid i handen pussas och så vidare, jag har dessutom träffat hans familj men aldrig träffat nån kompis.
  Skäms han över mig ? har jag skäl att vara orolig?
  Ibland känner jag för att bara skita i allt och avsluta, för vet inte om alla sömnlösa nätter och all oro är värt de. Jag har flera gånger funderat över om jag vågar ta upp hur jag känner med att vara offentlig men vill inte verka dryg, har bara sagt att jag är lite osäker som person när de gäller förhållande.

  För att göra en lång historia kort= jag är inte lämpad för distans men är så kär..
  Dethär får mig att må superdåligt. När jag säger de till honom blir han väldigt ledsen och tar illa vid sig då han tycker de är konstigt att jag inte kan lita på honom. Vi hörs varje kväll och kan prata i timtals och han talar ofta om hur mkt han saknar mig och hur mkt han tycker om mig. Men ändå är de som en klump i magen hos mig som ständigt gör sig påmind. Är de värt de?

 39. Hej Michaela!
  Jag undrar hur du ser på en sak. Jag är en person som har väldigt svårt att säga nej och vill väldigt gärna vara alla till lags hela tiden. Ibland när jag får för mycket att göra inser jag att ingenting blir bra istället. Du verkar ha en bra balans med detta och jag undrar hur du tänker? Många kramar! <3

 40. Hej! Vill först och främst säga att du är en stor förebild och att jag uppskattar att din blogg är unik i uppriktigheten av dina känslor, och jag älskar att du fortf använder iphonebilder faktiskt, det blir ju en mer ärlig blick i din vardag!!

  Jag har för mig att jag läst någon gång att du är glutenallergiker? Men du tillagar ju mycket pasta hemma osv, äter du vanlig pasta då eller någon special? Mår själv mycket bättre av att äta glutenfritt (är dock inte allergiker) därför jag undrar haha!! kramis

 41. Kan du inte berätta hur du och D träffades? känner du att det påverkar er relation något att ni inte har samma bakgrund. Jag själv har haft killar som inte har haft samma bakgrund som mig, och det har funkat hur bra som helst. Men andra har flera gånger sagt att det kan bli en ”kulturkrock” hur tänker du?

 42. Jag har tänkt på att du har blivit så jäkla snygg sedan… kanske 2 år tillbaka (mkt söt innan också såklart :)). Har du gjort något speciellt för denna fantastiska blomstringen? Håret, sminket, självförtroendet? Haha!

  Kram!!

 43. Snälla skriv några rader om ångest och smärta! Kanske publicera något gammalt inlägg eller krönika. Jag har så fruktansvärt ont i mitt hjärta. Detta äter upp mig inifrån, jag behöver läsa något där jag kan känna igen mig. Inte känna mig så fruktansvärt ensam och vilsen. En desperat vädjan kanske. Men jag försöker bedöva på alla sätt och vis men när verkligheten kommer över en äts jag upp av min egna otillräcklighet. Kram…

 44. Älskar din blogg!!

  Vågar du äta charkprodukter och ex kalkonpålägg eller korv nu trots cancerlarmen? Hur tänker du kring det- jag blir så himla rädd.

  Å vågar man fika trots socker å cancer?

 45. Hej Michaela, och tack för en fantastisk blogg!

  Jag har frågat detta tidigare, men aldrig fått svar.
  Jag undrar vad dina åsikter och tankar är kring köttindustrin?
  Varför har du valt att äta kött? (Ser fram emot ett annat svar än ”det är gott”, för det vet jag)

  http://djurfabriken.se/filmen

 46. Vilka produkter/smink använder du? Du är alltid så vardagsfin.
  Är även på jakt efter ett fint fodral till min 13 tums-dator, har du några tips på var jag kan leta? Hittar verkligen inga! Ha en fin kväll! 🙂

 47. Var hittar man ett snyggt laptopfodral?
  Vilka produkter/smink använder du till vardags?

  Du är alltid så vardagsfin! 🙂

 48. Hej!
  Vill först och främst tacka för en underbar blogg, är en stor inspiration för mig när man har sina låga dagar, men även dom bra 🙂
  Tänkte bara fråga angående din klädstil. Hur du reflekterar över den och skulle beskriva den med ett ord? Känner att jag är i en svacka gällande min stil, är mitt i en utbildning som kommer att leda till arbete på kontor, som du gör. Hur gör du för att inte se alltför trist ut om du förstår vad jag menar. För att sammanfatta frågan, kör du på en enda stil med mycket enkla smycken och klassiskt snitt på kläder eller blandar du med olika trender?

 49. Men ÅH vad härligt att få fråga saker! Först av allt: tack för att du är en så härlig, fin och inspirerande person. Din blogg har lätt blivit min favorit, eftersom du verkar vara så äkta och trevlig. Skulle så gärna vilja fika med dig och ge dig en kram! 🙂

  Min fråga är: för ett tag sedan skrev du mycket om att du hade det jobbigt med höga krav och press på dig själv. Jag har det ofta likadant, och det är nog ingenting som kommer att gå över direkt… Hur hanterar du pressen? Mår du bättre nu – har du några tips till oss andra som dras med samma grej?

  <3

 50. Vad gör man som vän om ens bästa kompis är tillsammans med jordens största idiot? När han förminskar, ignorerar och behandlar henne som en påse skit och hon trots det är kvar och vägrar inse. Vad ska jag göra innan jag förlorar min bästis helt och hållet?

 51. Hair talk! Kan du berätta om ditt hår? Kommer ihåg när du pratade om att du höll på att spara ut det. Hur känns det just nu med längd, färg, frisyr? Håller du på att spara till någon viss längd? Vill du behålla ljust? Blir du sugen på att gå tillbaka till mörkt ibland? Har du några frisyrer du älskar men aldrig skulle våga dig på? Helt enkelt, kan du berätta om dina tankar kring ditt hår just nu? 😉

 52. Berätta lite om D 🙂 vad jobbar han med? vad är hans bästa egenskaper enligt dig? hur träffades ni? osv! så nyfiken på att höra lite om han du delar ditt liv med 😀

 53. Hej! Hur ser du och D påmframtiden? ( förövrigt är det spännande att följa er, ni verkar va så söta ihop 🙂

 54. Som de flesta andra så skulle jag vilja veta mer om smink och hårprodukter som du använder. Ditt bästa skönhetstips vore också kul!

 55. Du är verkligen min största förebild, både inom ”livet” och karriärmässigt. Min fråga är, vad är din jobbtitel egentligen? Hur kommer man dit? Vilken utbildning du skulle du rekommendera för att få ett jobb liknande ditt?

  Och, hur tänker du kring livet och döden? Har du dödsångest/existentiell ångest? Jag tänker jätteofta på det och tycker det är väldigt jobbigt, vet inte riktigt hur jag ska ”komma över” det eller förlika mig med det, har du tips???

  Du är bäst! Kram

 56. Vad gör du när ångesten blir som värst? När den äter upp all självkänsla och lämnar ett svart hål kvar? Där bara hat och självförakt får plats.

 57. Jag undrar om du inte ibland kan bli trött på att vara så offentlig och att dokumentera allt du gör? Om det kan bli en press på dig ibland liksom?

 58. Kul med frågestund!
  Kan inte du ge ditt bästa råd när det kommer till arbetsintervju; vad du anser vara det viktigaste att tänka på både under och inför ett möte med den som rekryterar? Vad är exempelvis det första du som chef tittar på och lägger märke till hos den som söker ett jobb hos Er på Devote? 🙂
  Kram!

 59. Hej Michaela,

  Här kommer världens mest allmänbildade, viktig fråga: hur många LIKES är lite likes för dig? När ryker senaste instabilden. En annan har att under 11 likes är k a ta s t r o f a l t.

  Världens härligaste blogg förövrigt,
  Kram Elin

  1. Fyfan vilken tragisk fråga. Är vi fortfarande kvar i högstadiet där likes representerar populäritet? Är man irrelevant och ocool för att man får lite likes? Hur kan man bry sig om likes på det här sättet, patetiskt.

 60. Sitter och kollar igenom alla gamla glamourama, LOVE IT! Sån nostalgi! Men både du och Petra ser så annorlunda ut och det jag undrar är, VAD har ni gjort med era läppar? Dem ser så naturliga ut idag men man ser att nånting helt klart har hänt. Vill göra nånting med mina läppar men vet inte vad för att det ska se naturligt ut. Värsta djungeln. Puss!

 61. Hur fick du ditt jobb? Är det vad du alltid har velat bli eller ville du bli något annat när du fortfarande gick i skolan? Vad är det bästa/sämsta med ditt yrke och skulle du någon gång vilja byta? Tack Michaela för allt du gör, du är grym!

 62. Jag har celluliter och mår otroligt dåligt över det. Har du celluliter? Om ja, hur känner du? Mår du dåligt över det? Gör du något spec fär att reducera de och isåfall vad? Tacksam för svaaar! Kramar

 63. Vad ska man göra om man är missnöjd med sin kropp och har testat allt, gått upp & ner i vikt, testat att träna och även att inte träna, försökt och försökt och försökt men inte finner någon kärlek alls? Jag kan liksom inte ha en sund relation till varken, mat, träning, vila, dejtande, sex och allt omkring det, inte njuta av typ något socialt umgänge (då det ofta innebär att man inte kan ha 100% kontroll över mat- och dryckintaget) men inte heller njuta av att leva nyttigt och ”banta” och ja the list goes on antar att du förstår… Jag kan helt enkelt inte njuta av någonting på grund av att jag aldrig känner mig nöjd med min kropp och jag kan riktigt hata den stundtals, och detta oavsett vikt och hur den ser ut. Jag förstår ju att det inte handlar om hur jag faktiskt ser ut utan att jag måste lära mig att tycka om den som den är, men HUR? Du är så klok och intelligent skulle verkligen vilja ha ditt råd angående detta <3 puss och kram skumbanan / en vilsen läsare

 64. Hej Michaela! Är ett stort fan av din blogg, och även av din och Dashas gamla podcast. Har nämligen en fråga som är kopplat till podden. I avsnittet med den manliga gästen nämner du och Dasha att ni var med taverna brillo och fick intrycket av att Veronica Maggio tittade speciellt på er och misstänkte att hon lyssnade på eran podcast. Då sa ni något som liknade ”Veronica, ge oss ett tecken om du lyssnar.” Min fråga är därför, gav hon er ett tecken? Lyssnade på det avsnittet på väg till tåget idag och detta har gjort mig galen av nyfikenhet, så jag måste helt enkelt bara veta!!! Haha

  Ha det super bra och försätt som du gör, du är en stor förebild!

 65. Hur tänker du kring miljö, konsumtion, global uppvärmning, flygresor och liknande? Tycker det är tråkigt att detta aldrig tas upp i bloggar när det inte längre är ett hot utan ett faktum.

 66. -Om du skulle få välja deltagare till ett internationellt ”Så mycket bättre”, vilka artister hade du valt då och varför?
  -Har du några tips på hur man kan komma över framtidsångest vid 19 års ålder? Jag har mitt liv planerat fram till i slutet av april nästa år då jag kommer hem från livets resa med mina vänner, men efter det har jag ingen aning vad jag vill göra. Vill inte börja plugga nästa höst men det vill mina föräldrar. Vill i framtiden läsa psykologprogrammet men har inte tillräckliga betyg för det. Helt enkelt VAD GÖRA när man inte vet vad fan man ska göra? Hur kände du året efter du hade tagit studenten, vad ville du göra?
  -Vilka är topp tre världens bästa låtar enligt dig?
  -Om du bara fick äta en enda maträtt resten av livet, vilken skulle det bli?
  PUSS DU ÄR BÄST

 67. Hej! Det hade vart intressant att höra din syn om detta:
  Motdrag har undersökt alkoholens närvaro i några av Sveriges största bloggar. Undersökningen visar att i hälften av de undersökta bloggarna innehåller runt en tredjedel eller en femtedel av inläggen alkohol. Och eftersom de flesta av bloggarna lägger ut flera inlägg per dag, är alkohol alltså väldigt ofta närvarande. Toppnoteringen finns under augusti hos Michaela Forni då nästan hälften, 47 procent, av inläggen innehöll alkohol.

  http://www.unf.se/bloggranskning/

  Jag dömmer inte på något vis, tycker du verkar ha en sund konsumtion med nått glas härochdär och verkligen inget supande, men ändå. Man får sig ju en tankeställare inte sant?

 68. Hej! Jag undrar vad som händer med ”Givesome” och hur det går? Har inte sett något inlägg om det på länge och hade varit kul att bli lite uppdaterad:) Kram

 69. Hej michaela jag tänkte bara fråga om du skulle kunna göra ett inlägg om man har ett krossat hjärta som tonåring.
  Hur kommer man över en person man inte ens har startat något med, vad gör man när man är sådär otroligt ledsen?
  Skulle vara intressant om du berättade hur du gjorde när du var ung.
  Hoppas att eran podd någon dag kommer tillbaks den har verkligen hjälpt mig i många lägen kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi