Inflyttningsmiddag med hundar och chili, dans in på småtimmarna och Fars dag-firande för världens bästa pappa.

IMG_2363

Min helg började, som sig bör, med fredags-aw! Sofie var mitt eminenta sällskap, vi drack bubbel och snackade skit i några timmar.

IMG_2366

När jag var på väg från aw:n gick jag in i min pojkvän, så vi gick och handlade tillsammans. Det blev vår favoriträtt, som vi äter alldeles för sällan. Skärpning.

IMG_2370

Sov som en kratta under fredagsnatten för D satt uppe med Sam och kollade på NHL tills det blev morgon (och det är visst lite mer lyhört i lägenheten än vad vi trott… typiskt). Så när det blev lördag var det långfrukost och segstartat som gällde.

IMG_2387

Sen hade jag en lördag för mig själv hemma. Det var sååå mysigt. Kollade på tv-serier och hängde omkring. Den stora frukosten vägde upp för den lättare lunchen – havregurt med granola, jordnötssmör och hallon.

IMG_2388

När kvällen kom gjorde jag mig i ordning…

IMG_2389

… körde på all black i ny dress från Gina Tricot och väst från Zara.

IMG_2394

Det vankades inflyttningsmiddag hos Amanda och Shoan! Våra älskade grannar.

IMG_2398

Fullt upp i köket (Amanda råkade spilla bubbel över hela köksgolvet ops…).

IMG_2402

TJENA MINI!

IMG_2404

Snittar och chark till förrätt.

IMG_2407

Sen ville vi tjejer ha en gruppbild till Instagram 🙂 När man ändå fixar i ordning sig så fint! Rätt kul att vi tre råkade klä oss exakt likadant? Lika barn…

IMG_2406

Japp, och såhär blev slutresultatet. <3.

IMG_2420

Sen var jag och Mini sällskap i köket medan varmrätten förbereddes.

IMG_2414

Mandy gjorde chili som hade stått och puttrat i åtta timmar. Mums mums mums.

IMG_2416

Efter maten fick hundarna vara med också <3.

IMG_2423

Efter fem timmar av mat, dryck, skratt och skvaller hoppade vi tjejer in i klackskorna och tog oss ner på stan för en utekväll. Dansade in på småtimmarna!

IMG_2432

Och vips – söndag! Efter några få timmars sömn och ett långt bad med tvagning för att bli ordentligt ren var det dags att ta tag i dagen. Jag hade på mig mina nya skor från Jennie-Ellen.

IMG_2430

Fars dag-brunch på Strandvägen 1. Jag var trött, osminkad och skör men det får man vara ibland. Det var mysigt att inte vara den som pratar mest (har ju en tendens att vilja göra det haha…) utan istället sitta tyst och lyssna på min familjs historier. Timmy berättade om hans födelsedagshelg med överraskningsfest och hockeymatch på Gotland, pappa berättade om Gotlandstrippen ur hans synvinkel (han hjälper till i Timmys hockeylag så får ju vara med om ett och annat – vare sig han vill det eller inte haha). Min pappa och brorsa är så himla roliga, tror det är därför jag valt D som min pojkvän – han är också en riktig underhållare.

IMG_2437

Rester och två filmer fick avsluta söndagen.

Idag är jag riktigt, riktigt trött. Precis som vädret. Det får bli en lugn vecka.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi