GUCCI FLUFFY LOAFERS

b824cc2b2514645341af94c22a51ddb5

bc2b64bba1a5461e70878fa342eecfdb

e882e100f608c2e214a990aa55db180b

Jag är hopplöst förälskad i dessa loafers från Gucci. Jag VET att de är de mest opraktiska skorna i världen och skulle därför, såklart, aldrig köpa dem (speciellt inte för typ 6 000kr…) – men man kan liksom inte bestämma vem man blir kär i (hehe). Jag tycker att de är helt ljuvliga! Jag har alltid älskat allt som är fluffigt, från gosedjur till mysiga klädesplagg och i inredning. Om jag fick bestämma skulle jag ha fluffiga mattor, fårullsplädar och gosiga kuddar överallt hemma. Det är mysigt med mjuka saker.

Anyway, dessa skor får fortsätta att vara en dröm som aldrig kommer bli sann. Vad drömmer ni om att shoppa just nu?

 1. De är så balla! (Life is too short, buy the shoes Michaela ;)) Ett par Celine solglasögon som Petras och en Celine Nano bag står högst upp på listan för mig <3

 2. Vi lärde känna varandra i gymnasiet men det är först nu ett år senare som han har blivit en av mina närmsta vänner. För några månader sedan insåg jag hur mycket han betyder för mig och att jag älskar att spendera tid med honom. Försökte förtränga dem känslorna och tänkte att jag bara gillar honom riktigt mycket som kompis. För en månad sedan drack jag för mycket på en hemmafest, då satte jag mig bredvid honom höll hans hand och lutade mitt huvud emot honom. Det var först då jag insåg att jag gillar honom mer än som bara en vän. Efter den kvällen förändrades någonting mellan oss och det kändes helt plötsligt lite nervöst att träffas efter den händelsen. Har sätt flera tecken på att han kanske är intresserad men jag blir ändå osäker. Så fort vi sitter på caféer med våra vänner brukar våra ben nudda varandra under bordet och det har hänt några gånger, de senaste två helgerna har vi sovit tillsammans efter varje utekväll men det har inte hänt något mer än så, vi pratar nästan varje dag och jag tänker på honom varje dag.
  Senast nu i helgen frågade han “har du haffat någon än?” när vi båda var ute på krogen, antar att han gör det för att han bryr sig eller ?
  Flera gånger har personer i vår omgivning frågat om vi är tillsammans, om det är vår låt som spelas på radion eller påpekat att han kanske är intresserad av mig. Samtidigt blir jag osäker för han frågar aldrig hur jag mår och det är jag som håller om honom när vi sov tillsammans och inte han som håller om mig. Hur fan vet man att ens bästa vän är intresserad på riktigt och inte bara ser mig som sin bästa vän? Vad ska jag leta efter för tecken? Tänker händer det så händer det och hade han varit intresserad hade han sätt till att få träffa mig själv och inte bara tillsammans med våra vänner. Kan även tillägga att jag är ganska blyg som person och att han är raka motsatsen han är öppen, social, har lätt för att ta kontakt med nya människor men jag har aldrig sätt honom med någon tjej, tänker att han kanske är osäker när det gäller tjejer?

  /förvirrad tjej

  1. Jag tror att det är extremt svårt att säga något generellt om vad du ska titta efter, eftersom det är så individuellt hur folk visar att de är intresserade. Givetvis kan du vänta och se vad som händer. Men mitt främsta tips är: fråga honom. Vid något bra tillfälle, fråga honom hur han känner och förklara hur du tänker. Förhoppningsvis tänker och känner han likadant. Och om inte, så slipper du i alla fall gå runt och undra/hoppas i onödan.
   Det är läskigt, jag vet, men jag tror du kan! Och jag hoppas på er!
   Lycka till!

   1. Åh håller med m! Var ärlig och säg som det är till honom. Då får du ju veta vad han känner! Även om det är läskigt så är det så värt det. Tänk på att alla saker som är jobbiga och man klarar av att göra brukar vara de bästa sakerna i livet! Lycka till!

 3. Jag äääääääääälskar dem, ska lätt köpa dem om jag får råd och ha dem inomhus.

  Just nu drömmer jag om en Eternity 1-väska från Christian Lacroix och min eviga dröm: svarta Loubloutin-pumps. Kommer alltid drömma om svarta Louboutins!

 4. Oj nej men alltså.. är du medveten om hur vidrig pälsindustrin är? (lika som läder och andra animaliska produkter såklart) men jag trodde verkligen folk skulle veta bättre i dagens läge… 🙁

 5. Usch, ska man ha päls från döda djur på skorna nu också? Som människa borde man bojkota päls, men som bloggare bör man absolut inte marknadsföra/tips:a om produkter som gör att djur plågas. Så tröttsamt med bloggare som inte kan ta något som helst socialt ansvar.

  1. Tröttsamt att människor som du sätter press på Michaela ang socialt ansvar och försöker sprida din ståndpunkt till omvärlden. Alla har olika åsikter om allt och tro det eller ej så finns det faktiskt människor som tkr om att bära päls! Ja även på skor!

   1. “Tro det eller ej så finns det faktiskt människor som tkr om att bära päls!”

    Vi har ett rätt jävla vidrigt samhälle när argumentet för att stödja en hemsk industri är att “man faktiskt TYCKER OM att bära päls”. Det finns människor som tycker om att slå kvinnor och våldta kvinnor också. Ska man respektera en åsikt bara för att det är någons preferens? Skärpning förfan.

    1. Jag håller med Susanna och Freja helt. Finns inget försvar alls för att bära päls, det är bara egoistiskt när man vet att djur har fått lida för att man ‘tycker om det’. Jag som vego tycker egentligen samma sak när det gäller köttätande, jag kan inte förstå hur folk kan tycka att det är ok att äta andra varelser för att de tycker att det är gott. Helt sinnes vilken värld vi människor har skapat.

 6. Du som är så duktig på fina basplagg, var köper du enkla t-shirts? H&M’s plagg blir ju så noppriga och sömmarna vrider sig efter en tvätt.. men upplever även att exempelvis Filippa K’s t-shirts inte håller så hög kvalitet (konstigt då jag upplever att märket i helhet är mycket bra). Har du några tips?

  1. Från en basplaggsjunkie: mitt bästa tips just nu är kika på & Other Stories! Dom har i flera olika modeller beroende på vad man föredrar, supermjuka, håller formen och uppfyller iallafall mina krav. Bra priser också! TIPS TIPS!

 7. Såå härliga skor!! Man måste ju kunna unna sig 😉 . Och till alla er som predikar kring att man inte ska köpa päls: det finns mkt hemskheter i världen ja men jag går inte runt och predikar om det! Upp till var och en att välja om man vill köpa päls eller inte! Respekta att man tkr olika!!!!

  1. Trist kommentar, det är väl rätt så självklart att man inte skall supporta något som är avskyvärt, som då i detta fall pälsindustrin. Det handlar inte om att tycka olika, i så fall anser du då att tortyr av djur är helt ok?
   Håller med andra om att det är synd att Michaela inte tar avstånd från detta!

   1. Jag håller med. Sitt fria val kan man bara referera till så länge man inte skadar någon annan. Lika dumt som att säga att jag gillar att gå runt och slå folk i huvudet med basebollträn och därför ska jag få välja att göra det.

  2. Varför ska man inte “predika” om det? Tänk om ingen sa något om alla orättvisor som händer i världen, om alla höll tyst av rädsla att någon tar illa upp? Det är ingen som attackerat Michaela eller sagt något elakt om eller till henne, men hon kanske inte vet hur hemsk industrin är. Då är det väl bra om någon berättar det? Det är inte “upp till var och en” om det är något som skadar någon annan. Precis som Linda och andra har sagt så finns det folk som gillar att misshandla och våldta, ska man respektera det också?

 8. Når jeg har fått fast jobb og ordnet leilighet skal jeg begynne å spare til en Burberry Trench Coat <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi