NEW JEWELRY

IMG_2172

IMG_2166

IMG_2165

Örhängen och halsband med röda stenar från Caroline Svedbom / Maruscha de Margó

Ofta när man (jag) investerar i smycken är det säkra kort som gäller. Det är så svårt med smycken tycker jag. Men så fick jag den här vågade presenten av Caroline Svedbom, som är en svensk smyckesdesigner, och blev så himla glad. Istället för att gå på säkra kort livar de röda stenarna upp vilken outfit som helst och jag har redan använt halsbandet varje dag sen jag fick det i förra veckan. Jag ska verkligen våga mer smycken och stenar i olika färger.

Pst… mitt andra halsband är mitt stjärntecken-smycke från Jane Koenig!

  1. Hej du obotliga romantiker och fantastiska människa!

    Jag behöver hjälp. Min pojkvän fyller 22 i januari och jag skulle så gärna vilja ge honom en resa. Men vart?? Har du några tips på romantiska ställen, inte allt för dyra då jag pluggar och bara jobbar extra. Skulle bli så tacksam om jag fick lite hjälp av dig!

    1. PARIS Hallå! Mest romantiska stället tycker jag. Annars skulle jag satsa på Södra Frankrike eller Italien, någon av de byarna på gränsen till Frankrike. Om man gillar små pittoreska romantiska ställen är de drömmen. Alassio, Santa Margherita/Portofino/Rapallo och Antibes/Grasse/Nice är alla underbara resemål tycker jag. Mysigt om ni åker på våren också, typ i april eller maj, när det fortfarande är lite lugnare med folk. Om ni ska resa över hans födelsedag rekommenderar jag Marrakech som är varmt och underbart vid den tiden på åren 🙂 Stor kram!

  2. Älskar halsbandet från Jane Koenig, men vet du hur det är med nickel? Kunde inte hitta något på hemsidan om det… Är rätt känslig! Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi