En natt på Miss Clara, middag på Shibumi och en efterlängtad frukostbuffé.

IMG_2212

Min helg började med halvdag och fredag. Jag åt lunch med Amanda, Danni och Emma. Så härligt att starta helgen med tjejlunch.

IMG_2222

På kvällen fick jag och D ett bud med charkisar – peeerfekt!

Vi åt plock i flera timmar, pratade, umgicks och avslutade kvällen med en film på Netflix.

IMG_2226

I lördags var det frukost och serie-tittande hemma hela förmiddagen. Så skönt att vakna vid åtta och sen bara mysa omkring tills det blir lunch. Efter lunch (det blev rester hemma) tog vi oss ut på stan för en liten shoppingrunda.

IMG_2233

Sen checkade vi in på Miss Clara, jag hjälpte en kompis för ett tag sedan med en tjänst och i present av honom fick jag en hotellnatt här. Så gulligt!

IMG_2238

Vi gick ner till Urban DeliSveavägen för en öl och lite chips.

IMG_2247

Sen gjorde jag mig i ordning medan D väntade på mig i hotellobbyn. Älskar den känslan – när man piffar sig för en trevlig kväll ute och ens man sitter nere i baren och väntar. Det finns någonting pirrigt över den stunden.

IMG_2244

Självklart åkte nya superklackarna på!

IMG_2267

Sminkade mig, tog en selfie till Instagram, provade kläder.

IMG_2265

Det blev helsvart till slut, jag kände för att vara sexig.

IMG_2271

Först ut på kvällen var en drink med Amanda och ShoanVassa Eggen, men det var så satans trevligt så jag glömde ta en bild. Efter en timme med dem promenerade vi bort till Shibumi där vi bokat bord. Vi tog varsin drink först, en som smakade skog (till höger) och en som var en sorbetkula som toppades med champagne, så rörde man om med en sked. Gulligt! Och gott.

IMG_2280

På Shibumi äter man mellanrätter, be om utsikt över köket om ni bokar bord – så trevligt! Här eldar kocken på äggplantor som vi snart ska bli serverade.

IMG_2283

Såhär fina var dem! Och goda. Den där krämen ovanpå var mums.

IMG_2284

Kryddig vaktel som man knaprar i sig med händerna. Gott gott gott.

IMG_2288

Råbiff, en på lax och en på biff, som serveras i en liten låda. Man rör sedan om i lådan så att alla tillbehör mixas upp, och äter den på rischips. Jättegott även detta.

IMG_2289

Miniburgare, det är ju alltid en höjdare.

IMG_2292

Det här hette beef rolls och var fylld med kött, saltgurka och någon sås. Sen doppade man i chilisåsen vid sidan av. Bästa rätten på hela kvällen!

IMG_2295

Till efterrätt blev det mini-glasstrutar.

IMG_2298

Vi avslutade kvällen med en drink i hotellbaren.

Så underbart att ibland få vara Michaela som är ute på dejt. Ni vet, när man umgås som man gjorde i början. I en relation är man ju många saker: bästa vänner, myskompisar, förälder (för vissa), man driver ett företag ihop (det kallas livet) och så vidare. Det är så viktigt bland allt det där att fortfarande vara kära. Att behålla den relationen man hade i början – det pirret, den attraktionen. I lördags kände jag mig precis så som jag gjorde för över två år sen när vi träffades och det var helt sjukt härligt.

IMG_2301

Söndagsmorgon! En nybadad tjej i hissen på väg ner för hotellfrukost…

IMG_2305

… det är ändå det bästa med att bo på hotell 🙂

IMG_2313

I en timme satt jag och åt. Croissanter, pannkakor, färska bröd, äggröra (som var laktosfri, STORT plus!), frukt och hundra olika juicer. Synd att deras personal inte var på topp. Gud vad personal verkligen gör ett helt ställe – var man än är. Jag vet ingenting som kan förstöra en upplevelse för mig på samma sätt som tråkig service. En hjälpsam, glad och vänlig person gör det mesta.

IMG_2314

Efter frukost blev det Nyhetsmorgon i sängen <3

IMG_2316

Sen kollade vi på växter, vi letade efter en stooor växt. Utan resultat tyvärr 🙁

IMG_2320

Till lunch mötte jag upp min älskade Cilla för att catcha up. Det var ett rent nöje. Har haft henne i mitt liv sen jag var fyra år och planerar på att ha henne i mitt liv tills jag dör.

IMG_2319

Vi åt sashimisallad som var mycket god (och lagom lätt efter min sinnessjuka frukost hehe…).

IMG_2321

På kvällen blev det film och pizza.

Söndagar är nog min nya favvodag.

  1. Åh vad underbart med laktosfri äggröra. Var även croissanterna och pannkakorna det? Tycker det är svårt att hitta bra frukostställen med laktosfritt frukostutbud 🙁 Tack!

    1. Tyvärr bara äggröran, men äggrörorna är aldrig laktosfria så jag var i himlen haha. Åt pinsamt mycket… Puss!

  2. Älskar dina inlägg: ”min helg i bilder”! Var är de snygga svara byxor ifrån? Jag är på jakt efter snygga, stilrena, tight svarta byxor

  3. Älskar din helg i bilder!! jag fick ha-begär på den svarta blusen du hade, och du är ju bara så vacker!! var hittar man den? 🙂

  4. Älskar söndagar i Stockholm! Så mysigt att bara kika runt i butiker och äta lite mat eller fika. Här är allt stängt på söndagar, så himla tråkigt!

  5. Vart är blusen på bild nr 6 ifrån? Den ljusa, typ beige/lila. Den va så fin så jag fick ont i modehjärtat <3

  6. Kul att läsa kommentarerna! Folk verkar vilja köpa ditt liv! 😉 Och jag älskar också hotellfrukost och maten på shibumi! 🙂

  7. Älskar dig blogg, speciellt ”Min helg i bilder”-inläggen dem är alltid så mysiga 🙂 Undrar vart du åt sashimisalladen? Den såg ju sååå god ut!

  8. Hej Michaela!
    Precis som du har jag ofta uppsatt hår. – Därför undrar jag vilka produkter du använder? Både till uppsatt i tofs (när du har håret bakåt) samt utsläppt med volymen åt sidan. Jag har nämligen väldigt mycket så kallat ”bebishår” som inte vill lägga sig med resten utav håret. Men på dig verkar allt hår vara på plats. Haha. Hjälp! Tacksam för svar 🙂 Kram!

  9. Hej! Fantastisk blogg.
    Har länge följt den & dina helger ser fantastiska ut!! Därav blir man väldigt inspirerad av vad ni gör & plockar delar till mitt eget liv! Men en fråga, ni måste lägga en enorm stor mängd pengar på mat & dryck. Det kanske är vad ni prioriterar? Jag är bara nyfiken! 🙂 hur tänker du kring det?

    1. Hej! Just precis – det är vad vi prioriterar. Mat och dryck är härligt och vårt stora intresse i livet, därför lägger vi mycket energi och pengar på det. Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi