WEEKEND

  
Frukostbonanza på Miss Clara

Det är en sån lyx att man har helg varje vecka alltså. Jag älskar verkligen helgerna. Just nu ligger jag i en hotellsäng på Miss Clara, D står i duschen och jag tittar på Sofi  Fahrman och Ebba von SydowNyhetsmorgon. Så roligt med de två i samma soffa tio år efter att de båda var de största kvinnorna inom mode och trender i Sverige. Det var verkligen Sofi vs Ebba när de jobbade på Klick! respektive Veckorevyn. Följde båda tidningarna och dess trender slaviskt på den tiden, ni som följde bloggen då minns säkert 🙂 Jag har alltid gillat dem båda och tycker att de är riktigt duktiga kvinnor. Heja dem! Blev sugen på att köpa Sofis nya bok också…

Jaja nu ska jag mysa lite till innan vi checkar ut och rör oss hemåt. Ha en mysig söndag och ta hand om er, puss!

  1. ”Det är en sådan lyx att har helg varje vecka”, wow vad jag älskar den meningen! Det är en så underbar attityd. Tack för att du fick mig att varje helg uppskatta lyxen att det faktiskt är helg. Varje vecka. Alltid. Det är ju fan fantastiskt när man tänker på det.

    1. Det är ju sant när man tänker på det, så lätt att glömma och klaga på all vardag. Men att ha helg 2 av 7 dagar, det är ändå rätt fantastiskt. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi