DAGENS OUTFIT

DSC_0841

DSC_0843

DSC_0856

DSC_0863

DSC_0868

DSC_0904

Stickad tröja och byxor från Gina Tricot, skor från Acne, halsband från Jane Koenig och Caroline Svedbom, väska från Chanel

Såhär ser jag ut idag, i ny favorittröja från Gina Tricot och ett underbart halsband från Caroline Svedbom som också är nytt, ska visa fler bilder på det senare.

Ikväll blir det middag tillsammans med Scholl, de lanserar nya inlägg till skor som ska göra det skönare att gå så vi ska äta varje rätt på en ny restaurang – kul koncept! Bilder från middagen får ni imorgon.

Puss!

  1. Kan inte du berätta mer om vad du använder för smink och hur du sminkar dig? Ser alltid så fint och naturligt ut!!!

  2. Ser dig på Malou efter tio just nu och måste bara säga att FAN vad du är bra!! Så himla viktigt att betona att livet inte är perfekt och att man själv inte kan vara perfekt hela tiden. Tycker det är så bra att du tar upp både i bloggen och i andra medier att du inte alltid är på topp, det hjälper mig och antagligen resten av dem som läser den här bloggen att inse att det är okej att vara nere ibland. Det finns så oerhört många och höga krav på unga tjejer som är helt orimliga, och jag blir så glad av att du tar upp det här!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi