Studio Paavola Sthlm

bild

securedownload

bild-35_2

Det finns ingen samarbetspartner jag har jobbat så länge med som Emilia, min nagelterapeut. I februari 2011 gick jag till henne första gången, eftersom hon gjorde shellack som då var helt nytt i Sverige och knappt gick att få tag på. Jag, som alltid varit intresserad av att ha vackra händer, ville testa och efter första gången hos Emilia var jag fast.

Jag har följt med henne genom olika salonger och jag är så glad över att hon idag har sin egna salong där inte bara hon utan även tre andra fantastiska personer jobbar! Ida Holmgren som jag gör mina fransar hos, Sara Haglund som jag går till för ansiktsbehandlingar och Maja Sevelius som gör naglar precis som Emilia (riktigt duktig på nagelkonst så om någon av er gillar speciella naglar måste ni testa henne!). Sara som är hudterapeut har 20% på sina behandlingar just nu så ring och boka in er hos henne asap!

Anyway, fick en kommentar i helgen om att jag alltid har så vackra naglar och kände bara att jag ville tillägna ett helt inlägg åt Studio Paavola SthlmOdengatan 24. Så jäkla duktiga tjejer som dessutom alltid är snälla, glada och trevliga. Rekommenderar alla att besöka deras salong!

 1. Vi lärde känna varandra i gymnasiet men det är först nu ett år senare som han har blivit en av mina närmsta vänner. För några månader sedan insåg jag hur mycket han betyder för mig och att jag älskar att spendera tid med honom. Försökte förtränga dem känslorna och tänkte att jag bara gillar honom riktigt mycket som kompis. För en månad sedan drack jag för mycket på en hemmafest, då satte jag mig bredvid honom höll hans hand och lutade mitt huvud emot honom. Det var först då jag insåg att jag gillar honom mer än som bara en vän. Efter den kvällen förändrades någonting mellan oss och det kändes helt plötsligt lite nervöst att träffas efter den händelsen. Har sätt flera tecken på att han kanske är intresserad men jag blir ändå osäker. Så fort vi sitter på caféer med våra vänner brukar våra ben nudda varandra under bordet och det har hänt några gånger, de senaste två helgerna har vi sovit tillsammans efter varje utekväll och igår åkte vi och shoppade med två av hans nära vänner.
  Flera gånger har personer i vår omgivning frågat om vi är tillsammans, om det är vår låt som spelas på radion eller påpekat att han kanske är intresserad av mig. Samtidigt blir jag osäker för han frågar aldrig hur jag mår och det är jag som håller om honom när vi sov tillsammans och inte han som håller om mig. Hur fan vet man att ens bästa vän är intresserad på riktigt och inte bara ser mig som sin bästa vän? Vad ska jag leta efter för tecken? Tänker händer det så händer det och hade han varit intresserad hade han sätt till att få träffa mig själv. Kan även tillägga att jag är ganska blyg som person och att han är raka motsatsen han är öppen, social, har lätt för att ta kontakt med nya människor men jag har aldrig sätt honom hångla/kyssa med någon tjej, tänker att han kanske är osäker när det gäller tjejer?

  1. Hej tjejen! Måste bara få flika in och kommentera din kommentar – jag har också vart i den sitsen du är i nu. Och att inte veta är så jobbigt. Mitt råd till dig är att samla mod och fråga. En stor del av alla ens relationer handlar om kommunikation. Att kunna kommunicera.

   Lycka till! All kärlek.

  2. Hej! Jag är i exakt samma sits som du, efter nästan ett år av förnekelse och provat att dejta andra, så är han det enda jag vill ha. För två veckor sen tog jag mod till att säga som det är. Det var skitläskigt, och jag sköt på det i flera veckor. Oavsett vad han svarar så tycker han om dig! Och även om det är så läskigt att behöva berätta vad du känner, så är det helt klart bättre än att leva i den där ovissheten som du känner nu. Tro mig 🙂 kram!

 2. Tack för tipset! Har letat efter ny hudterapeut ett tag och har nu bokat tid för ansiktsbehandling hos Sara om några veckor 🙂

 3. Tycker du att det håller längre när du gör naglarna där jämfört med på andra ställen? Jag älskar att ha Shellac men på mig har det hittills suttit bra i max två veckor, ibland blivit riktigt fult redan efter en vecka. Och då känns det lite väl dyrt & tidskrävande…

 4. I’m no longer certain the place you are getting your info,
  however great topic. I must spewnd somne time studying much more or figuring out more.
  Thank you ffor maqgnificent info I wwas in search of this info ffor my
  mission.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi