Middag hos Lindex

   
  

  
 
Idag är ingen vanlig dag, för idag fyller både Mathilda och Filippa som jobbar på Lindex år! Ännu bättre att de matchande födelsedagarna med lanseringen av deras nya partykollektion! Så det var en mycket trevlig middag jag var på ikväll. Sushi, vänner och en jäkla massa snacka ikapp. Jag satt med Carro, Kristin och Parisa som jag inte umgåtts med på länge så det var underbart att få gosa lite med mina kära vänner.

Nu blir det Narcos i soffan innan en god natts sömn. Känns lite bättre efter den trevliga middagen än tidigare idag, det är tur att man har vänner som man kan prata med om allt och helt utan filter. En dusch och en gullig pojkvän gör inte direkt saken sämre heller. 

Sov gott så hörs vi imorgon igen!

  1. Ville bara kika in såhär innan jag går och lägger mig och säga att du inspirerar mig så otroligt mycket. Du är otroligt vacker och har så sjukt snygg stil men verkar vara så himla klok och härlig. kramis

  2. Hur är det med givesom? Är du fortfarande med på det? Har inte hört eller sett något någonstans om dem på länge.

    1. Hej Elin! Jag är kvar som delägare i bolaget men jobbar inte operativt med det längre. Är dock stolt ambassadör och delägare 🙂 Givesom jobbar på för fullt! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi