Skitdag

Det blev inga efter-bilder på frisyren igår för jag hade en riktig skitdag. Idag är det nya tag som gäller, så ska ta tre nya andetag och sen vända den negativa energin. Vi hörs senare! Nu måste jag springa iväg på möte… Puss!

  1. åh men hoppas ändå att håret vart bra! :/
    lycka till idag med allt och önskar dig en fin dag full av bra energi och positiva vibbar och tankar. <3

  2. Hoppas att din dag idag blir bättre! Unna dig något idag, kanske en bukett blommor, det ska jag göra 🙂 Du är otroligt vacker och jag kan knappt vänta till att få se ditt nyfixade hår!! 😀 Kram

  3. Fina mänskliga du som så ärligt berättar när det är bra och inte bra. Jag önskar så klart att det alltid var bra men så fungerar inte verkligheten alltid, det vet jag av erfarenhet. Vi är så många som är med dig, vet inte om det är någon tröst då alla bara borde må bra, men kanske att veta att fler delar de där mindre bra stunderna kan vara något stöd. “I will always find a way and a way will always find me.” Kram

    1. Hej fina! Ibland mår man dåligt och ibland mår man bra. Man får acceptera att livet ser ut så. Igår var en skitdag, men idag känns ljusare. Puss fina du!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi