MY TEAM / DEVOTE GIRLS

   
    
    
   
Idag bjöd vi in till workshop på kontoret för några av våra bloggerskor på Devote. Det var lika mysigt som vanligt! Alla fick fina block att skriva i, torrschampo i väskstorlek från Bangerhead och varsin lapp där det stod något fint om varje person (och varsin guldmedalj!). Sen var Juridik Institutet på plats för att prata om näthat (otroligt viktigt) och Metapic berättade om deras tjänst som vi implementerat på Devote (för att ni som bloggar hos oss ska kunna tjäna mer pengar!). Avslutningsvis åt vi burgare från Gnarlys Burger som vi beställde från Foodora innan jag pratade lite om MWM och kommande projekt. En mycket härlig torsdag! Nu ska jag kolla på Mammor med Anitha Schulman i spetsen på TV3. Tog en bild på veckans bukett också, visst var den vacker? Den är så mycket finare i verkligheten, synd att jag inte kan fånga den på bild. Jag tror på riktigt att den kan göra hela min helg lite bättre. Blommor <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi