Energigivande kollegor

IMG_1285

IMG_1281

Mysig frukost på Strandvägen 1, jag åt min favorit Egg Benedict! Min t-shirt kommer från Gina Tricot.

Ingenting är väl härligare än att starta dagen med lyxfrukost? Svar nej. Det här är tredje ute-frukosten i rad för denna vecka vilket är sååå härligt. Förstår inte hur vissa människor kan välja bort frukost ur sitt liv.

Startade i alla fall dagen med ett frukostmöte med min kollega Malin. Tycker så himla mycket om henne och för varje underbar kollega jag står nära, inser jag hur viktigt det är att jobba med rätt kollegor. Du umgås ju mer med dem än med din familj – då är det viktigt att det klickar och känns rätt. Glad att jag jobbar med Malin.

Nu ska jag fundera ut vilket mellanmål jag ska äta, åt en så himla äcklig lunch så behöver kompensera med något :'(

  1. Jag har i princip aldrig kommenterat en blogg (tjuvläser bara…) men det gör typ ont i mig när jag läser att du känner dig så ofräsch. DU ÄR TVÄRFRÄSCH OCH SNYGG! Kram

  2. Liten fråga, margaux la upp en bild på er två tillsammans med en läsare på sin blogg. Var är tröjan du har på dig ifrån? 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi