THE APARTMENT BLOG

df1

IMG_9517

IMG_9510

Lindingo9564-1

8275815ab603cd16f62cad1692bf1fca

Jag är SÅ förtjust i den här nystartade inredningsbloggen – The Apartment. Den drivs av två Stockholmstjejer med öga för inredning och jag vill ha precis allt de publicerar. Jossan som driver den bodde i min lägenhet innan jag köpte den (en ägare emellan dock) – så inte så konstigt att jag är förtjust i hennes smak hehe. Spana in här!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi