Tisdagskväll

   
 
Jo då, visst fortsatte dagen i samma positiva anda som morgonen, dock är jag inne i en riktigt klumpig och osäker period just nu. Känner mig otroligt ofräsch och gör illa mig hela tiden. Jobbigast är när man inte är nöjd med sig själv. Ogillar den känslan.

Anyway, efter jobbet ställde jag mig och lagade mat en timme för att koppla bort tankarna. Det blev matkasse-rätt idag; fånkålskryddad kyckling med vispad dijonsmörsås, rotfrukter i ugn och persiljetoppade haricot verts. Drack ett halvt glas rött till och sen tittade vi på film. 

Imorgon ska jag yoga på yogastudio innan jobbet. Inte gjort det sen i juni, har bara yogat hemma. Har sån ro hemma så det funkar faktiskt väldigt bra. Men ska bli skönt med en och en halv timmes “Rise and Shine”-pass så är man redo för dagen efter det. 

Sov gott hjärtan, det ska jag göra!

 1. Ljuvligt! Älskar hur du dukar.
  Appropå det har jag ett skitbra tips till dig!
  Om man som jag, är tokig i stylish prylar, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

 2. Ser jättehärligt och gott ut. Älskar att det finns fler än jag som gillar att duka fint, laga extra god mat och unna sig lite vin även om det “bara är tisdag”. Vardagen blir ju mycket roligare då. 🙂

 3. Jag är också inne i sån period! Sjukt jobbigt är det..
  För mig är det även mega PMS som spökar. Vad gör man åt det liksom?

  Stor kram till dig

 4. Hej!!
  Stooortönskemål att du och dasha börjar podda igen! Lyssnar gamla avsnitt varje vecka för era underbara tips och för ni bara är helt underbara! Vet att det är många som saknar ihjäl sig på eran podd! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi