Inredningsreportage: Hemma hos Forni

IMG_1229

IMG_1233

IMG_1227

Ni som bor på Östermalm i Stockholm har nog fått hem den här i brevlådan. “Älskade Östermalm” gjorde ett hemma hos-reportage hos mig på fyra sidor i tidningen som finns ute nu. Synd att lägenheten var långt ifrån klar när vi fotade den, men jag tycker att det blev fint ändå! Det finns även med en intervju om lägenheten och inredning. Missa inte!

  1. Åh alltså jag blir så vansinnigt sugen på lägenhet när jag kommer in på din blogg. Vad härligt det är att ha lägenhet, en plan, bo lite högre upp, utan insyn, mer privat. Längtar så tills vi hittar vår bostad och få ge upp det här huslivet. 😀 Däremot vill jag inte bo på Östermalm 😀

    Ha en fin dag vackra Miss Forni 😉

  2. Michaela!
    Det känns som att du har lika grymma smaklökar som mig, men äter ute mer. I november firar jag och min karl fem år och jag vill äta på någon riktigt romantisk och mysig restaurang. Vi tänkte lyxa till det med hotellnatt i city (nära t-c), men egentligen spelar det ingen roll vilken del av stan restaurangen ligger i. Vi gillar typ all mat! Plz help! Vad rekommenderar du?
    Kram

  3. Blir så inredningssugen när jag ser de här bilderna, en riktigt drömmig lägenhet är vad ni har! Var är tavlan med det stora gröna bladet ifrån? Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi