Äggröra med tryffel, gröt med äppelkompott, färskpressad juice…

IMG_1254

Startade dagen med en underbar frukost tillsammans med Margaux och Linn. Vi länsade menyn och tog in allt från grekisk yoghurt med färska bär, nötter och honung, grillad croissant med avokado, bryggkaffe, färskpressad apelsinjuice, råsaft på äpple & ingefära, gröt med vispad mjölk och äppelkompott, äggröra med tryffel och grapefrukt.

Det var så himla gott. Verkligen min favvofrukost på Nybrogatan 38, jag får alltid beslutsångest för att jag vill äta allt (och idag gjorde vi det!). Vilken start på dagen, nu hoppas jag bara att den fortsätta på samma braiga sätt.

Puss!

  1. Jag har funderat lite på vad det är som gör din blogg till en av de bästa och kommit fram till att jag tycker om att du är så varierande i inläggen. Dels vad de innehåller, men också (kanske framför allt) så är det så härligt att få följa med dig i nu-tid med jämna mellanrum! Många bloggare skriver nästan bara inlägg som handlar om en dag förra veckan till exempel, men jag gillar att du också blandar upp med “det här gör jag just nu” och “det här gjorde jag imorse”. Det känns som att man får komma lite närmre dig då, för sinnesstämningen kommer liksom med då. Plus till dig! 🙂

    1. Hej Cecilia

      Tack för fin och tänkvärd kommentar! Jag gillar själv när man får vara med in action (som hos exempelvis Blondinbella) så vill gärna ha sådana inlägg här också. Kul att du läser och gillar, hoppar du är kvar länge till <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi