Inflyttningsfest hos Calle & Anitha, överraskningsmiddag på Miss Voon och frukostbud i exakt rätt tajming.

IMG_1155

I fredags när jag kom hem från Köpenhamn var det jobb som gällde under eftermiddagen. Vid sex-tiden gjorde jag mig i ordning för kvällen.

IMG_1157

Jag hade varit och shoppat med Margaux och hennes mamma på förmiddagen. Hittade den här västen med fuskpäls-krage och dessa utsvängda jeans på Zara. Jeansen satt helt magiskt på! Älskar när det händer.

IMG_1172

När D kom hem tog vi en taxi bort till Calle och Anitha som hade inflyttningsfest.

IMG_1159

De hade roddat så fint med plockmat och goda drinkar!

IMG_1164

Drack en drink, minglade och spanade in lägenheten. De har så härlig smak på inredning tycker jag – trendig men ändå unik och personlig.

IMG_1163

Sen tog jag en liten ”kvällens outfit” innan det var dags att dra vidare på nästa äventyr!

IMG_1178

Efter inflyttningsfesten var det dags för överraskningsfest! Vi skulle överraska Margaux på Miss Voon. Det var så kul att lura henne i två veckor på jobbet haha.

IMG_1176

Såhär glad blev hon över en present! Av oss fick hon supersnygga sneakers.

IMG_1181

Vi åt fantastiskt god mat, drack magiska drinkar och hade det så himla trevligt innan vi smet vidare på V för en timmes dans. Somnade som ett barn vid 03!

Tack Miss Voon för att ni hjälpte oss att ordna en så bra födelsedagsmiddag för Margaux. Och för att ni alltid levererar fantastisk mat!

IMG_1193

I lördags morse vaknade jag av att D sprang hemifrån och insåg att jag hade en hel lördag för mig själv hemma. Den myskänslan alltså, hehe. Ännu bättre blev det när det ringde på dörren och ett bud med frukost från Eklund Stockholm New York kom! Snacka om perfekt timing. Åt frukost och tittade på fyra avsnitt Modern Family.

IMG_1201

Sen gjorde jag ingenting. Kollade på ”Allt för min syster”, grät non stop givetvis. Tog ett långt bad. Fikade. Gick och handlade.

IMG_1197

Skrev första sidorna i boken.

IMG_1204

På kvällen åt vi spaghetti med köttfärssås, drack ett Brolio-vin och kollade på film.

 IMG_1212

Efter tio timmars sömn vaknade vi till söndag. Jag älskar söndagar!

IMG_1214

Det var ju så jäkla härligt väder i söndags, och vår balkong har förmiddagssol, så vi la oss där i solen och läste i en timme. Jag hade bara ben och ett linne! Den lyckan i slutet på september. Läser Alex & Sigges nya bok ”Tid” som jag tipsade om i Mix Megapol. Den är mycket bra so far. Lite upprörd över att Sigge inte signerade boken också bara 🙁

IMG_1219

Man ska inte underskatta barnmat ibland alltså. Falukorv med potatis, ketchup och senap med ett glas äppelmust till. Mums!

IMG_1222

Söndagen gick i samma spår som lördagen. Bara vara hemma och ta det lugnt. Efter hektiska veckor är det precis vad jag behöver.

IMG_1238

Avslutade helgen med första avsnittet av Bron, säsong 3. Herregud!!!

  1. Håller verkligen med kattis! Älskar er ”vardagsrumsdel”, den ser så himla himla mysig och varm ut! Perfekt med mattan!

  2. Hur klarar ni att se så mkt film och serier!? Jag hatar att ajg blir rastlös efter en halv film! Tanken på att se två på raken som ni ofta gör får mig att kvävas. Upplever att jag är mkt mer rastlös sen alla smarta telefoner och dyl kom in i mitt liv…?

    1. Hej Nina! Det är nog SÅ viktigt att kunna släppa taget om sin mobil eller dator och koppla bort. Oavsett om du läser eller tittar på något, är det viktigt att kunna lägga ifrån dig telefonen. Lär dig slappna av och stänga av! Massa kramar

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi