“Det är såhär min panikångest ser ut.”

article_image.php3

Det kommer alltid upp så fina, roliga och smarta artiklar på Devote varje vecka. Ni går väl in och läser? Igår publicerades en krönika om panikångest av Jonna Fyhr och jag tycker att den var så sann, läs den här!

 1. Hej Forni!
  Du är den klokaste jag vet, såg dig på Malou för någon vecka sedan och det slog mig då att du verkligen är vettig. Du har en sund syn på livet. Jag mår inte så bra idag, jag har varit hemma från jobbet egentligen bara pga utarbetad kropp och hjärna. Helgen räckte inte för att återhämta mig och jag har sjuk ångest över att jag inte jobbar. Jag känner mig så svag, skör och liten. Varför är det så svårt att ge sig själv vila när det är det man behöver? Hur lär man sig att acceptera att det är okej att inte ALLTID vara på topp? Längtar tills jag funnit balansen du har i ditt liv. Mitt är en ända stor berg och dalbana. Rörig kommentar. Jaja. Kram! ???

  1. Hej fina!

   Mitt liv är också en berg & dalbana, men kanske i lite mindre kurvor nu än tidigare. Livet är hårt ibland. Förlåt dig själv för din svaghet, låt din kropp vila och unna din själ den vilan du ger den. En dag kommer du att orka gå upp och jobba på måndagen som de flesta andra, men just nu orkar du inte det och så är det med det. Lyssna på din kropp. Kom ihåg att det finns fler där ute som vaknar upp med exakt samma känsla som du idag. Man är inte dålig för att man inte orkar, man är helt normal.

   Njut av din vila och uppskatta energin när den hittar tillbaka till dig igen. Ta vara på dig!
   Massa kärlek

 2. Så fin krönika, så viktigt ämne. Gör ont i hjärtat att så många fina människor har svårt att känna att dom duger, även om jag är precis likadan. Älskar att du tar upp såna här sakar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi