Första orden.

Hej mina hjärtan!

Hur mår ni?

Jag är lite bakis, vi överraskade Margaux med födelsedagsmiddag igår (så svårt att behöva ljuga i två veckor på jobbet haha) och middagen efterföljdes av en liten utgång, så idag är jag mjuk. Men det är härligt med sådana dagar också. Dagar av ingenting.

Skrev första bokstäverna på det som förhoppningsvis ska bli en bok under eftermiddagen också. Är livrädd, vet inte hur jag ska få ihop en hel bok – helt plötsligt är det som att jag inte har någonting att säga. Men idag kom det första fröet till det som kanske en dag blir något jag kan hålla i mina händer. En härlig känsla ändå.

Ska snart promenera bort till matbutiken för att handla middag. Vad ska ni äta ikväll? Tips tack!

1fe85b7e4915269e0c09adde4a9b2ba5

 1. Först och främst är du så himla snygg, och absolut en av mina störta inspirationer. Jag ska på cocktailfest ikväll med min nya kille och vill verkligen känner mig supersnygg. Så jag undrar lite snabbt hur du sminkar dig? 🙂

 2. Vi slagit upp varsitt glas rött, och har en köttfärssås puttrandes på spisen. Strax ska vi koka cappellini att ha till. Till efterrätt blir det citronpaj och Pocahontas av Disney. Älskar livet och en lördag hemma med min sambo, bara vi två, vin, mat och film.

  Ska bli skoj att få se och läsa resultatet av din bok.

 3. Tror säkert det kommer gå bra med boken. Du har ju lite erfarenhet! På tal om det, jag har läst om andras skrivprocesser och tyckt det varit väldigt intressant! Så nu undrar jag väl om du skulle kunna skriva om din process? 🙂 säkert många som läst dina böcker (har tyvärr inte jag gjort än) som också skulle tycka det var kul. Ha en fin helg!

 4. Så härligt!! Vad på bokmässan (hoppas få träffa dig där näst år :)), träffade Hannah & Amanda köpte deras bok Middagsparty, blev så inspirerad så nu överraskar jag min pojkvän med en klassisk toast skagen och till huvudrätt: Kalvfrikadeller med spagetti!

 5. Jag gjorde en risotto med kycklingfilé till. Var otroligt gott! Till det serverades coca cola och en ny serie med mitt favoritsällskap <3

 6. En bok!!!! hoppas hoppas.
  Jag och mamma gjorde biffar (kryddade med lite örtkryddor) med ugnsbakad aubergine och svamp. Till det en pesto på fetaost, olivolja, solrosfrön, basilika och persilja. Smakade så gott!

 7. Har ett jättebra middagstips till dig som inte liknar recept som du och D (verkar) laga men som är OTROLIGT gott och jag tror att du skulle älska det!

  Torskrygg i musselsås med sauterad grönkål, gulbetor och knaperstekt bacon! Det är en spännande och supergod rätt som inte är så svårt att laga som det låter. Man steker grönkålen på medelhög värme i olja (jag brukar köra tryffelolja för let’s face it allt med tryffel blir gott typ) och ha på flingsalt, koka gulbetor, gör en musselsås som man gör Moule marinieres (vilket recept som helst) men ha creme fraische istället för grädde och ha ganska mycket så att såsen får konsistens (brukar köpa frysta förkokta musslor funkar lika bra som färska), stek tärnat bacon tills det fått en knaprig yta, lägg i torskbitar i musselsåsen och sänk värmen och låt fisken tillagas långsamt i såsen. När betorna är klarkokta så river du av skalet, skär de i mindre bitar, lägg upp betor och grönkål på en tallrik, lägg på fiskbitarna först, sedan några musslor runt om, häll över rikligt med sås och toppa med bacon och grovmald svartpeppar och servera med en god sallad och ett glas pinot noir eller chablis! Du kommer inte ångra dig jag lovar!!

 8. Jag testade ditt “Makaroner möter Italien”-recept igår (på ett ungefär), så himla gott det blev! Jag som tycker att recept brukar vara trixigt, men det var så enkelt 🙂 Stort lycka till med boken!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi