SELFIESKOLA MED SYNSAM

IMG_7148

IMG_9262

IMG_9270

IMG_9312

IMG_9767

IMG_0275

Hur duktiga är ni på selfies? Jag är mästare haha. Margaux brukar säga att jag är proffs på selfie-ljus. Men jag är också väldigt duktig på groupies haha! För att jag tar så många. Som ni vet är jag ingen bloggerska som fokuserar på proffsfoto, utan jag har istället blivit expert på iphone-bilder och speciellt groupies som jag tar med alla människor jag träffar. Det bästa är alla groupies jag har på mig och min kille i mobilen, blir så glad av att titta på dem 😀

I alla fall, här kommer tre tips för bästa groupien:

1. Se till att vistas i dagsljus eller kallare ljus (inte gult!) och absolut inte under en spotlight när du tar groupien.
2. Försök alltid att vara den personen som slipper hålla i mobilen. Personen som tar selfien hamnar alltid i sämst vinkel och blir dåligast på bilden, haha.
3. Se glad och snäll ut! Annars ser ni ut som tråkigaste gänget i stan. Skratta!

Groupie-skolan presenteras i samarbete med mitt ÄLSKADE Synsam, som jag har gjort den här reklamfilmen tillsammans med.

LÄNGE LEVE FÅFÄNGAN PEOPLE!

Och juste, ni kan köpa mina snygga glasögon här.

  1. Fina ni är allihopa. Men får lite ont i magen varje gång jag ser bloggare umgås. Majoriteten är vita, blonda, smala, unga tjejer. Hade varit trevligt med lite mångfald i dessa kretsar. :/ Sen anställer ni varandra och säger att det handlar om att ”ha kontakter”…. Precis samma resonemang som män som anställer andra män använder som ursäkt.

    1. Är du en sån som tycker att det i varje reklam ska finnas en vit person, en mörk, en asiatisk, en smal, en tjoch SIST MEN INTE MINST ett gaypar?

      1. Du behöver ju inte vara otrevlig mot henne för att hon uttrycker sina känslor. Det är ingen rocket science att det är många som inte ser sig själva representerade i populärkulturen. Inte världens ovanligaste grej att få ångest av bloggar heller. Just saying, låt folk tycka och känna som de vill. Om hon är ”en sån” får hon vara det. 🙂

      2. Ja Ida, jag tycker att alla förtjänar att representeras i det offentliga rummet *omg osympatiskt av mig*
        Hur kommer det sig att du försöker antyda att det är något negativt att vara en ”sån”?

  2. Och alla verkar vilja le så att tunga syns mellan tänderna, verkar vara den nya trenden i bloggvärlden…alltid lär man sig nåt nytt 😀 😀

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi