ÖVERRASKNING

  
Idag när D kom hem överraskade han mig med den här väskan från Louis Vuitton. Jag har velat ha en rullväska i kabinstorlek från LV i flera år men det har verkligen bara varit en dröm (tanken på att resa med en sån här väska känns liksom så oerhört chict och lyxigt!). Blev därför sååå chockad och SÅÅÅ rörd när den stod framför mig i sovrummet. Bästa pojkvännen och bästa presenten.

Passar extra bra eftersom jag åker till Köpenhamn imorgon! Det har aldrig varit så roligt att packa en resväska som ikväll haha. Nu ska jag sova, puss hörni! Bästa dagen!

  1. Vilken fin present! D verkar vara en så fantastisk pojkvän! Både får dig att må bra och överraskar dig med så fina presenter! Kram på er båda! <3

  2. Va roligt att du ska till Köpenhamn! Jag bor här och du får gärna säga till om du vill ha några tips 🙂 Vill bara säga att jag tycker du är en sån bra förebild för unga tjejer. Såg dig på TV4 hos Malou häromdagen och tycker det är så härligt att någon visar ”den riktiga” bilden av sig. Du är grym Michaela! Kör ditt race!

  3. Heeelt fantastisk väska! Har kikat på den sååå länge, men håller med dig om att den känns så fin att den nästan är omöjlig att se som någon annat än drömväskan.

  4. Köpte mig själv en väldigt dyr kabinväska för ett år sen, och har aldrig ångrat det. Så värt, och det blir mycket roligare att packa. Till och med att packa upp… Köp några matchande sko och underklädespåsar, finns massor av fina, så blir det ännu roligare 🙂

  5. Grattis! Älskar att resa med min LV. Ett tips är att kolla på youtube..”Louis vuitton art of packing”, Otroligt hur mycket som ryms bara man packar rätt 🙂

    instagram: martinitrip

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi