TACK

SYNSAM

Alltså, wow! Tack tack tack för alla lovord kring reklamen med Synsam. Jag är så himla glad för att ni kan se den med glimten i ögat och uppskattar när man försöker vara lite rolig. Ni gör mig så glad! Över 40 000 views på ett dygn är inte dåligt. Otroligt tacksam.

Idag är det jobbmaraton som gäller och ikväll blir det middag med min älskade familj <3

  1. Tack, för att du förgyllt mina dagar med kloka ord, igenkännande meningar och pepp till att leva livet. Jag har så många gånger känt igen mig i dig och dina texter och önskar jag kunde ge tillbaks till dig vad du har gett mig, utan att veta om det. Jag fann dig innan Glamourama-tiden och sen har jag följt dig slaviskt genom åren. Jag skickar dig här i cybervärlden en jättekram och massa tack för att du är du och hoppas du tar åt dig av varje ord. Du är en stor inspiration och nästa år när jag ska ta mig an medievärlden yrkesmässigt ska jag ta på mig Forni-brillorna och ta alla med storm, precis som du. Ha en fantastisk Fredag! Kram, Tove

  2. Jag brukar egentligen inte kommentera (av vilken anledning vet jag ej…hmm) men nu måste jag bara!
    SÅ HIMLA BRA REKLAM! Tack för dagens skratt och för en toppenblogg!

  3. Gillade verkligen den, så rolig och träffsäker! Nu har jag förresten lagt upp receptet på nyttiga chokladbollar gjorda på bland annat dadlar och mandelmjöl på min blogg som jag skrev om i ditt inlägg om medvetna val kring mat.

  4. Alltså – ”Också, ögonbrynet!” – DOG, så jävla roligt! Skön du är, förutom att vara snygg, cool och ambitiös. You go Forni!

  5. Ha ha ha skrattade hela videon igenom, så himla roligt speciellt ögonbrynet! Klart roligast idag tack för skrattet fina du. ❤️

  6. Super rolig video!! Gillar att du kan driva lite med dig själv! 😀 Men till den stora frågan..vart är tröjan ifrån? Såååå snyggg!! :O

  7. Måste bara säga att du är alldeles fantastisk. Var tvungen att se om reklamfilmen en gång till, sjukt träffsäker och rolig. Kram till dig

  8. Tycker det är så jäkla roligt att dom tar in bloggvärlden lite och du passar ju så himla bra i glasögon! Blir så avundsjuk på dig!!

  9. Jag älskar din synsamreklam! Så himla härlig och rolig distans till bloggandet 😀
    Bra jobbat Michaela!! Och vilka snygga bågar du har i filmen 🙂

  10. De va snygga Också på dig!
    Är på jakt efter nya bågar men vet ej vilka riktigt eller varifrån! Smarteyes eller Synsam ialf.
    Vad heter denna modell och vad kostar dem?

  11. Jag skrattar sällan högt när jag sitter vid datorn ensam men ”ögonbrynet” var verkligen perfekt! Så snygg reklam! Bra gjort!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi