LÄNGE LEVE FÅFÄNGAN

Här kommer resultatet av den höstkampanj jag har gjort tillsammans med SynsamLänge leve fåfängan!

Vi flörtar med fåfänga på Instagram och bilderna i videon kommer ni nog att känna igen från gårdagens Instagram-flöde 😉

Det här är helt klart den roligaste kampanjen jag någonsin har gjort. Så fantastiskt kul att få driva med mig själv i mina sociala medier, speciellt när det är skapat med ett så grymt produktionsbolag och så otroligt snyggt gjort. Vad tycker ni? Jag hoppas verkligen att ni gillar filmen!

Jag har fått extremt mycket frågor om mina glasögon, vilket jag förstår för båda paren är helt galet fina. De bruna glasögonen kommer från Michael Kors (finns här!) och de vinröda kommer från YSL. Båda bågarna finns hos Synsam (här!).

  1. Haha ögonbrynet är ju det roligaste. Vet inte varför det alltid åker upp? Jag kan inte kontrollera det 😀

 1. fick ett enormt sug på att köpa nya glasögon!! Grymt bra jobbat och du är riktigt snygg:) även lgonbrynet!!

 2. Hahaha det var därför du var så aktiv igår, jag älskar det! Dessutom var du ursnygg hela videon igenom! Way to go!

  1. Hahaha ja det blev riktigt bra faktiskt. 🙂 (Hade dock sjukt ont i huvudet efter att ha höjt på ögonbrynet tusen gånger haha)

 3. Hahah helt magisk reklam och tycker att det är så kul att dom fångade upp dina små egenheter i blogg-michaela

 4. Åh så fin och bra! Jag tänkte igår “det va helvete vad hon var aktiv på instagram idag” haha.
  Resultatet blev fab! Kram

 5. Så melankoliskt humoristiskt på nåt sätt, som en film! Är imponerad av kvaliteten här, det borde fler reklambolag satsa på, det gör att man faller 😉

 6. Självdistans är typ det bästa som finns!! Men alltså rösten, vem är denna man o var kan man lyssna mer på honom?! Känner igen rösten från andra reklamer o han är Sveriges motsvarighet av Morgan Freeman 😀

 7. Hahha älskar det här! Bästa reklamen på länge! Så uppfriskande med självdistans, tycker att fler bloggare borde följa i det här spåret!

 8. Hahaha! Måste bara kommentera, fast jag brukar vara väldigt dålig på det, för det här va ju jättekul! Snygga brillor också! Tumme upp för Synsam!

 9. Hahaham, gud vad kul Micki!! Skrattade rakt ut på jobbet (fast lyssnade med hörlurar på så var tvungen att förklara mitt plötsliga skratt sen haha!). Så kul! Tänkte igår ba “Det här känns inte som Mickis??” på den vegetariska matbilden och sen på sovbilden så tänkte jag bara vad kul att din hy blivit bättre och sen ba eller har den det eller sover hon med smink, näää??? så skumt. Å nu fattade jag hahaha! Superbra reklam! 10 poäng!

 10. Hahaha herregud va bra. Det är verkligen SPOT ON! Men du är så fantastiskt vacker också. Älskar hur du driver med dig själv, så uppfriskande i dagens samhälle. 🙂

  BTW; I tisdags lanserade jag min alldeles egen webshop, jag försöker mixa allt som jag själv älskar och även min vänners önskemål och vad andra efterfrågar. Jag hoppas att du hittar någonting om du kikar in. Kram! 🙂

 11. Så sjukt snygg! Undrar som alla andra på instagram vart den fina tröjan du har på dig på bilden kommer ifrån

 12. Ääälskar denna film! Du är SÅ otroligt vacker och din hy, wow! Snälla, dela med dig av dina tips till att se ut så pigg och fresh ut. Älskar lystern i din hy!! Lätt att man blir grå och tråkig nu när hösten kommer 🙁
  Du rockar!!

 13. brukar nästan aldrig kolla på videosen bloggare länkar. Men gav denna en chans. Fnissade mig igenom hela videon och satt och suckade för att du är sååå fin. Puss. <3

 14. HAHA! Underbart. Och så SJÄLVDISTANSEN. <3 Det här är varför jag tycker så mkt om dig. Du är så hälsosam som kan titta inåt ena dagen för att se över och ifrågasätta beteenden och känslor, för att andra dagen gå tre meter bort och se på dig själv utifrån. Och till och med skoja om den personen du ser! Det är bra. DU är bra! Stor kram från en trogen läsare

 15. Använder inte ens glasögon då jag har topp syn, men vill ha ett par bara pga att du är så snygg i dem. SÅ VACKER TJEJ!!

 16. Alltså HUR bra reklamfilm? Fenomenal, älskar den och att du har en sådan fantastisk självdistans att du kan göra och bjuda på en reklamfilm sådär! Grymt! Så kul att ni är på både Riche och Brillo också haha, jag som jobbar på Brillo var tyvärr inte där den dagen ni spelade in. Hade varit kul att se! 🙂

 17. Jag kommenterar aldrig din blogg (sorry) men nu måste jag skriva: guuud vad söt, snygg, varm och mysig du var i denna filmsnutt! U n d e r b a r!! <3

 18. Bara jag som tyckte filmen var lite sorglig? Missförstå mig inte, du är hur fin som helst och den var ju rolig och bra men fick nån sorglig känsla i mig, kanske kombinationen mellan den sorgliga musiken o typ det ytliga och fåfängan i den haha! Men fattar ju att den är på skämt också liksom.. Och typ att du låg där själv i sängen i slutet av dagen, vilket jag vet att du inte gör i verkliga livet, men ändå! Haha är lite kluven!

 19. Hej fina! Jag fullkomligt älskar reklamen OCH även bågarna!! På reklamen ser ja bara “ett” par, som ser ut o vara svarta med guldig sida? Men dom du länkat, kommer de upp från Michael kors ett par med “Leo” mönster, och klickar man på länken från Ysl, kommer inga upp? Kan du länka igen, till dem du har i reklamen? Tusen tack!! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi