GOLDEN BARBIE

IMG_0176

Jag har börjat följa @CassieamatoInstagram eftersom jag då och då får höra att vi är lika (tjejen till höger på bild, måste säga att det är en jävla ära att vara lik en sån skönhet haha). ANYWAY så verkar hon hänga med en tjej som har denna världs vackraste hår – @Goldenbarbie till vänster på bild. Jag kan inte sluta titta på henne, tror att jag har blivit besatt? Seriöst min DRÖM att få ha sånt hår någon gång, kan ens frisör fixa det tror ni? Alltså locka upp det så man får se ut sådär? Åh tänk att ha guldlockar, vilken grej <333!!!

  1. För att det är skitkul med “lika som bär”-grejen ju! Du behöver inte kika in här och läsa, för all del, gå vidare till en blogg som inte har liknande inlägg så kanske du blir lite lyckligare! Puss!

    1. Hehe, jag tar inte alls illa upp, men din fråga är lite märklig, tycker du inte? Eller tycker du att det var en fullt normal kommentar?

 1. Du är verkligen gorgeous i din hårfärg, men tänk om du färgade mörkbrunt som brunetten på bilden.. oh dear god

 2. För att få sånt hår; pröva med att dusha, gör flera inbakade flätor i håret som lines ungefär, ca 4-5 st så det täcker hela håret. Sov med detta och sen när du vaknar så Voila! Passar bäst när man har lite kortare hår

 3. Jag var helt säker på att det var du. Tittade på bilden länge och undrade vilka dina vänner var då jag inte kände igen någon.. inte så konstigt 🙂 Du är så vacker Michaela!!

 4. Du får låna mitt hår när du vill alla gånger <3 😉
  Jag har ju prinsess lockar delux om jag inte fönar och plattar loss, så jag lovar dig, gräset är inte grönare på andra sidan 😉

 5. Jag vet exakt hur du får till de där busiga lockarna i hela håret som flyger lite här å var! Brukade göra sådana för några år sedan 🙂

  Om du skrollar ner på hennes instagram typ 3-5 rader så ser du att hon har tagit en hårslinga och tvinnat den ända tills den korvar sig i hårbotten, sedan tar man några hårnålar för att fästa hår-knorren i hårbotten. Du ska göra detta efter att du duschat på kvällen (handukstorkat hår), sen sover du med dem och tills nästa dag har håret förhoppningsvis torkat och då när du tar ut knorrisarna så har du superlockar! Ju fler knorrisar du gör, desto härligare små lockar blir det! 🙂

  Kramisar

 6. Superlika är ni! Modellen Megan Irwin (insta @meganblakeirwin) och du är också väldigt lika varandra.
  Måste också säga att du är så inspirerande och att din bok Om Att Älska är otroligt härlig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi