Inspelning & sjuk

Det var så tråkigt att vakna i morse med feber och förkylning. Jag skulle iväg på inspelningen av Daniel Paris nya matprogram för SVT och att göra i ordning sig med feber, det är tungt. Ännu tyngre att åka bort och sedan bränna av en sju timmar lång inspelning. Värkte så mycket om lederna när vi stod framför kameran och rann svett längst hela min rygg *buhu*. Tur att Daniel och Sandra är så mysiga och att teamet var grymma, det gjorde det lättare att hålla energin uppe. 

Nu ligger jag med citronte i soffan och här kommer jag ligga tills jag blir frisk, jag hoppas att det inte tar mer än ett dygn för det är rätt dålig tajming med sjukstuga denna vecka. Men ibland går det ju över på en dag med lite tur.

Hur mår ni? <3

PS, intressant det där med att man kan se hur fräsch som helst ut med hjälp av rätt smink och rätt outfit (klackskor och skjorta löser det mesta). Som att man lyckas lura sjukdomen för ett litet tag. Nu är det dock mjukiskläder och osminkat läge i soffan 🙂

   

  1. Vad sjukt (riktigt tråkig ordvits på en måndag…), men jag känner mig själv riktigt dålig och tänkte att ”Michaela Forni kanske också är sjuk idag?” medan jag surfade in på din sida. Och nu fick jag nästan lite dåligt samvete för att det visade sig att du var det ;).

    Äh, krya på oss båda två! 🙂 Det positiva är ju att man är tvungen att slappna av och kurera sig, inget annat val liksom.

  2. Åh också sjuk 🙁 men måste tvinga mig till jobbet imorgon, bara jobbat på arbetsplatsen 3 veckor vill inte stämplas som en vekling…

  3. Jag hade första dagen i skolan så trots att jag vaknade upp med sjukt ont i halsen och typ feber så kände jag mig tvungen att gå iväg, har tryckt i mig ipren hela dagen och tyckt synd om mig själv haha. Hoppas vi kryar på oss snart!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi