Att älska Beyoncé, gå på Akon-konsert och äta Brioche.

IMG_0173

Min helg började med att Carro kom hem till mig efter jobbet i fredags för att catcha up. Efter några timmar gick vi till en italienare runt hörnet och köpte med oss denna supergoda pasta: fettuccine med oxfilé, smör, parmesan, svamp, tryffel och persilja. <3!!!

IMG_0175

Vid elva gick Carro och då la jag mig i soffan för att se dokumentären om Beyoncé. Kan man älska en kändis? För jag älskar verkligen henne. Hon är sinnesbilden av allt jag vill vara, allt jag respekterar, allt jag älskar. Hon är en sådan otrolig kvinna och jag får så mycket inspiration av henne.

IMG_0178

Morgonen efter var det frukost och massa timmar av att göra ingenting. Underbart med sådana helgdagar.

IMG_0199

Jag läste igenom Sockerdetox, himla fin bok alltså, bra jobbat Filippa!

IMG_0203

Sen blev jag smygfotad på väg ut i mina snabba kläder…

IMG_0202

… gick ut för att springa. Skönt! Mest efter 😉

IMG_0205

Jag fortsatte göra ingenting även på eftermiddagen. Läste Elle och fotograferade det här som en påminnelse och tips, jag åker nämligen till Milano ett par dagar i nästa vecka och de här restaurangerna känns ju lovande!

IMG_0207

Vi sex kom Sam och Emma över för fördrink & middag!

IMG_0211

D lagade detta: ryggbiff på en salladsbädd med hemmagjord asiatisk dressing.

IMG_0214

Det var helt sinnessjukt gott. Vilken kille jag har! Drack Miller till, passade perfekt.

IMG_0237

Efter middagen drog vi på konsert! Vi skulle se Akon, som Sam hade överraskat D med i födelsedagspresent.

IMG_0243

Själva arrangemanget var en total flopp, men vi hade så otroligt roligt. Jag skulle egentligen gått på Guldknappen, men ville såklart vara med och fira D. Så glad att jag gjorde det för vi hade en underbar kväll.

IMG_0249

Efter några timmars dans på Wall handlade vi med oss mat från Max och gick hem. Jag introducerade D för Brioche-burgaren, det var givetvis en superhit. Så jäkla smarrig är den.

IMG_0250

Bakisfrukost: Vätskeersättning och äggmacka.

IMG_0252

Sen testade jag lite snapchat. Det blir roligare och roligare (även om jag inte fattar någonting). Så kul för övrigt att Petras pojkvän heter “Markus Glädjeämnet” på min telefon, eftersom han heter det på hennes och det var hon som skickade över kontakten till mig. Haha, måste byta det.

IMG_0255

Efter frukosten promenerade vi sju kilometer hem till mina föräldrar för att bli bjudna på lunch.

IMG_0257

De bjöd på Maggans taco-recept <3! Rätt grymma föräldrar man har som anpassar lunchen när man säger att man är lite bakis.

IMG_0259

Sen promenerade vi hem igen. Totalt gick vi 1,5 mil. INTE ILLA för en trött söndag.

IMG_0262

På kvällen åt vi lördagens rester och kollade på Gone Girl, sen blev jag sjuk 🙁

  1. Älskar, alltså älskar dina helginlägg! Får alltid så mycket inspiration och blir glad pga du verkar så harmonisk.

  2. Så sugen på boken! Och usch för att vara sjuk. Jag var SÅ trött idag när jag kom hem från jobbet att jag somnade på soffan. Tvingade mig själv att laga din potatis och purjolöksoppa sen och efter det kändes det bättre <3 Krya på dig finis!

  3. Hej!! Jag har en fråga angående ekonomi. Hur gör du och din kille gällande det? Har ni ett gemensamt konto eller kör ni varannan gång på mat? Hyra osv? Ska själv in på sambo livet snart o ville bara se hur ni andra kloka gör 🙂

    1. Hej fina! Vi har ett gemensamt konto för alla stora utgifter: samtliga räkningar, hyra, avgifter, eventuella renoveringar eller städ osv. Inga kort bundna till kontot. Sedan gör vi lite det som känns bäst med övriga gemensamma utgifter 🙂 puss!

  4. skulle hemskt gärna vilja ha receptet på tacosen letade lite på “maggans” blogg med hittade inte det där 🙂

  5. Har kört igång en veckans blogg tävling, där man kan kommentera inte bara sin egen utan även andras bloggar som man tycker förtjänar en länk. Om detta inte ligger i intresse för dig så kika in på min blogg åtminstonde så har jag inte slösat tiden helt på att kommentera!:) Tack på förhand och lycka till!

  6. Tack för ett inspirerande bildregn! Jag är på jakt efter ett armband till min kille och har sett att din kille D brukar ha ett beige/grått armband på sig, vet du var det är ifrån? Kram Ebba

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi