GNARLYS BURGER

IMG_0163

IMG_0169

Idag promenerade jag och Maggan bort till Gnarlys BurgerRoslagsgatan för burgarlunch. Vi skulle testa FrankiesSveavägen som ska vara succé, men det var stängt? Så då bestämde vi oss för att testa Gnarlys istället. Jag tog en Gnarly Burger och sen delade vi på en guacamole samt tryffelmayo, m m mmm. Stort plus för brödet som var ruggigt bra!

Nu ska jag promenera hem från jobbet, D är borta och firar sin födelsedag med sina kompisar ikväll så för mig väntar en riktigt lugn och mysig hemmakväll. Ska träffa upp min älskade Carro om ett par timmar, som precis köpt lägenhet med sin Magnus! Tre minuter från mig dessutom. Åh den lyckan <3! Carro är en av få vänner jag har som jag kan göra absolut ingenting med – bara hänga, äta, snacka skit och kolla på film. Sådan vänskap är ovärderlig.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi