Födelsedagsmiddag

IMG_0154

IMG_0149

Så mysig middag igår med charkisar och Barolo. Det var en kväll som påminde mig om de kvällarna vi hade när vi precis hade träffats – då man satt och åt middag i flera timmar för att man lärde känna varandra. Igår möttes vi upp för att handla mat vid fem och efter elva plockade vi undan middagen, då hade vi pratat i flera timmar. Högt och lågt, sorgligt och roligt – en sån kväll där man avverkar så många intressanta ämnen. De bästa kvällarna är verkligen med honom.

  1. Alltså så himla fint, jag blev tårögd av att läsa det här. Önskar er verkligen all lycka tillsammmans! Det ni har är så fint och jag önskar att jag kommer att få uppleva en kärlek som eran någon gång. Kram

    1. Men gulle dig <3. Kärlek är verkligen något stort och underbart, även om den är tuff ibland. Ha en underbar helg!

  2. Förstår inte hur man gör, kanske lever jag ett sånt tråkigt liv att man aldrig har något att prata om..

    1. Jenny! För att ha något att prata om måste man göra saker i sitt liv – både tillsammans och på varsitt håll! Då blir det enklare och roligare att hitta samtalsämnen till middagsbordet. Det är också viktigt att vilja och försöka – trevlighet kommer liksom inte alltid av sig skälvt när man levt tillsammans under en tid. Stor kram och trevlig helg!

  3. Mysigt <3 du älskar ju rödvin, och det gör jag med(!), kan inte du berätta dina absoluta favoriter? Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi