Middag på Bibos, dans på Suite och en söndag på Nikki Beach

   

    
    
    
    
    
    
 
I lördags låg vi som sagt på Pedros Beach hela dagen där vi åt lunch, drack sangria och badade i havet. Väl hemma gjorde vi oss i ordning och drack rosé i ett par timmar innan vi åkte till en restaurang som heter Bibos för middag. Kan verkligen rekommendera den om ni är i Marbella, grymt ställe! Avslutade med Suite, nattklubben som ligger mittemot Bibos, där vi dansade till stängning. Gick ut rätt hårt första kvällen, kröp ju i kroppen av pepp.

I söndags var det en lång brunch hemma innan vi hoppade in i taxi mot Nikki Beach. Nikki har grymma dagsfester varje söndag och även i söndags blev man knappast besviken. Vi hade lite vänner som var där så vi var säkert ett gäng på 30 personer som hängde. Tror vi dansade i poolen i fyra timmar i sträck. Älskar att dansa. Speciellt i vatten. Med ett stort glas Strawberry Daquiri i handen.

Mådde RÄTT kasst på söndagskvällen sen haha. Fick solsting och allt 🙁 Men herregud vilka roliga dagar. Bästa helgen på länge. Och kan verkligen rekommendera er att bara kopiera denna helg rakt av om ni har en lördag och söndag i Marbella. 

Men nu väntar en ny dag full av nya härligheter! <3

  1. Lyssnade precis på när du var med i ångestpodden och gud vad bra saker du sa! Blev så glad. Hoppas att du har en fantastisk semester 🙂 Kram!!

  2. hej! måste bara kommentera att jag har alltid problem med att komma in på din blogg det laddar jättelänge men leder ingen vart? sen kommer jag inte in med jobbets dator fast jag kommer in på alla andra bloggar( vad jag gör om dagarna hehe) men din är ”against company policy” haha what? 😀 borde jag månne ändra på några inställningar? andra devote bloggar fungerar normalt :O ha en skön semester för övrigt ser härligt ut! <3

    1. Det går ofta långsamt för mig med. Använder en Macbook Air med Safari, om det kan vara till någon hjälp vid eventuell felsökning.

  3. Hej, jag ser att du umgås med mycket iranier, är det för att din pojkvän är från Iran? Hur ser du på till exempelvis kulturskillnaden? Jag har också pojkvän från Iran (är själv halv svensk halv kroat), men märker många gånger kulturkrock trots att jag älskar honom mest av allt.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi